După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 septembrie 2017

Comunitatea LGBT ar putea ajunge să dicteze unde se relochează Agenția Europeană a Medicamentului, după Brexit

Angajatii Agentiei Europene a Medicamentului care fac parte din comunitatea LGBT (Lesbiam, Gay, Bisexual, Transgender) se tem ca drepturile lor nu vor fi recunoscute, in cazul in care sediul institutiei va fi mutat intr-o tara din Europa de Est, dupa Brexit. Agentia Europeana a Medicamentului are in prezent sediul la Londra. 19 orase din UE, printre care si Bucurestiul, au intrat in competitia pentru relocarea agentiei. Politico.eu, citat de HotNews, dezvaluie culisele luptei pentru gazduirea agentiei.

Dintre toate discutiile despre unitatea Uniunii Europene a celor 27 in fata negociatorilor britanici, concursul pentru gazduirea Agentiei Europene a Medicamentului, una dintre cele mai mari rani ale Brexitului, evidentiaza una dintre cele mai adanci falii intre Estul si Vestul continentului, in special in ceea ce priveste atitudinile si valorile sociale, noteaza Politico.eu.

Saptamana aceasta, seful Agentiei Europene a Medicamentului, Guido Rasi, a cerut celor 19 tari care vor sa gazduiasca agentia sa fie in favoarea politicilor lor privind drepturile homosexualilor.

Rasi a afirmat ca intelege preocuparile personalului LGBT al agentiei, care i-a scris atat lui, cat si unor si lideri UE despre teama lor de a se muta intr-un loc unde drepturile lor nu sunt respectate, iar casatoriile nu sunt recunoscute. 

Continuarea pe www.curierulnational.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.