duminică, 6 august 2017

Vicepreședintele USR face apel ca partidul să se poziţioneze împotriva modificării Constituţiei: Coaliţia pentru Familie este finanţată de la Răsărit şi vrea să imprime frica în societatea românească...

Vicepreşedintele USR, Vlad Alexandrescu, a făcut un apel către membrii partidului de a se poziţiona împotriva modificării Constituţiei pe tema familie, la referendumul intern care va începe luni. Alexandrescu a atras atenția că nu se pune problema legalizării căsătoriilor gay, ci trebuie ca USR să opună rezistenţă Coaliţiei pentru Familie, care devine o forţă politică obscură, finanţată de la Răsărit şi care vrea să imprime frica în societatea românească.
„Trăim în ultima vreme sub imperiul unei frici, care pare că doreşte să fie dusă de Coaliţia pentru Familie, o coaliţie care deci doreşte să impregneze societatea românească cu frică, cu aşteptări cu totul nejustificate, doreşte să ne facă să funcţionăm sub imperiul temerii”, a postat Vlad Alexandrescu pe Facebook.
Senatorul USR a acuzat şi ONG-urile care formează Coaliţia pentru Familie, printre care unele „suspecte, finanţate de la Răsărit, şi cu simpatii legionare”, că încearcă să-şi asume un rol politc, fără a fi fost votată în vreun fel de cetăţeni, ceea ce nu trebuie „validat” de vreun partid care un rol politic prin votul electoratului.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.