După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 august 2017

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India. Bucurați-vă cu noi! Domnul, în bunătatea Lui, ne-a dăruit copilașul promis!

Dragi frați și surori,
         

          Iată că după un timp de așteptare, Domnul, în bunătatea Lui, ne-a dăruit copilașul promis. Slavă numelui Său în veci! Pe 15 iulie Abigail a venit în familia noastră. La naștere a cântărit 3550g și măsura 52 cm. 

          Ce bun este Domnul! Chiar dacă nu a fost o naștere naturală, așa cum ne-am dorit, ne bucurăm de un copil sănătos și frumos, așa cum îl vedem noi ca părinți. 

          Așadar, dragi frați și surori, inima ne este plină de mulțumire și slavă la adresa Domnului nostru, care este credincios și  face toate după îndurarea Sa. Apoi dorim să vă mulțumim dumneavoastră, cei care ați plecat genunchiul și ați mijlocit pentru noi. Am văzut protecția Lui pe parcursul sarcinii, am văzut minunile Lui, deoarece boala pe care am avut-o la prima sarcină nu a mai venit deși era posibil acest lucru. Mulțumim Domnului Isus pentru acest dar prețios, fiica noastră Abigail, și dorim ca Domnul  să vă răsplătească în felul Său, pentru rugăciunile dumneavoastră atât de prețioase, pentru încurajări și dărnicii. El este credincios și minunat, și ne arată dragostea Sa, prin  frați și surori de pretutideni.
 
Vă iubim și vă prețuim în Domnul Isus!

Cu drag Uday, Silvia și
prețioasa noastră Abigail! 

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.