După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 august 2017

Administraţia Trump le transmite activiştilor pro-homosexualitate că o lege din 1964 nu poate fi folosită pentru a reclama presupuse discriminări în funcţie de orientarea sexuală

În acest moment sunt pe rol în SUA numeroase procese intentate de homosexuali, iar deciziile care se dau sunt foarte contradictorii. Ele pot obliga, de exemplu, o instituţie de învăţământ confesională să angajeze profesori sau educatori care sunt homosexuali, ceea ce ar încălca libertatea de conştiinţă şi de exprimare a acestora şi le-ar obliga să îşi schimbe codul etic şi regulamentului de funcţionare internă, care sunt bazate pe preceptele integrităţii sexuale şi pe poruncile biblice.
În legătură cu această situaţie, Administraţia Trump a transmis un mesaj clar că astfel de situaţii nu vor fi tolerate, pentru că nu sunt conforme legislaţiei.
Astfel, Departamentul de Justiție din S.U.A. analizat recent un caz care implică o presupusă discriminare a unui homosexual. Conform New York Times, în 2010, înainte de o săritură în tandem din avion, instructorul de paraşutism Donald Zarda, din statul New York, i-a spus unei cliente că nu trebuie să se simtă stânjenită că va sta lipit de ea în aer, deoarece el oricum este homosexual. Soţul acesteia s-a plâns la companie, iar angajatorul l-a concediat pe instructor. Deşi ulterior acesta a decedat în mod tragic la o săritură cu paraşuta, legatarii lui continuă  procesul prin care reclamă că Zarda ar fi fost discriminat la locul de muncă pe motiv de orientare sexuală. Ei au pierdut procesul la prima înfăţişare, dar au cerut reexaminarea cazului. Miza este de fapt ca legea federală americană trebuie să includă şi prevederi referitoarea la discriminarea pe motiv de orientare sexuală sau identitate de gen.
După recenta examinare a cazului, Departamentul de Justiție din S.U.A. a susţinut că interdicţia de a discrimina în funcţie de „sex”, introdusă în 1964 în legea federală, nu a avut niciodată scopul de a include în această categorie şi orientarea sexuală (homosexualii).
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.