După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 august 2017

Agenţia Kairos: O mână de ajutor în Mongolia! - construcții, instalații sau finisaje interioare

Aflat la 30 de km de Ulaanbaatar, Ulziit Khoroo este considerat a fi mai degrabă o suburbie a capitalei decât mediu rural. În fond, este o localitate ce numără câteva sute de familii, a căror viață simplă se învârte în jurul unui ghir sau al unei case mici.
          Am început să ne focalizăm atenția asupra acestei zone acum câțiva ani, când în apropiere s-a început construcția unui nou aeroport și aceasta a determinat creșterea concentrației de populație în vecinătate.
          Anul acesta, în luna mai, o echipă de meseriași români a continuat lucrările de izolare a clădirii, cât și la compartimentarea spațiului de la etaj. În luna septembrie așteptăm noi lucrători în domeniul instalațiilor electrice, sanitare și pentru finisaje interioare. Cu ajutorul Domnului, sperăm să finalizăm cladirea, așa încat s-o putem da cât mai curând în folosință, pentru diverse lucrări creștine.

Cum te poți implica?

          ​Dacă ai experiență în lucrări de construcții, instalații sau finisaje interioare, poți face parte din echipa de constructori voluntari din acest an! Vino să dai o mână de ajutor și tu!
 

Contactează-ne la: kairosagency@gmail.com sau samisoldan@gmail.com 

Echipa Kairos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.