vineri, 11 august 2017

Agenţia Kairos: O mână de ajutor în Mongolia! - construcții, instalații sau finisaje interioare

Aflat la 30 de km de Ulaanbaatar, Ulziit Khoroo este considerat a fi mai degrabă o suburbie a capitalei decât mediu rural. În fond, este o localitate ce numără câteva sute de familii, a căror viață simplă se învârte în jurul unui ghir sau al unei case mici.
          Am început să ne focalizăm atenția asupra acestei zone acum câțiva ani, când în apropiere s-a început construcția unui nou aeroport și aceasta a determinat creșterea concentrației de populație în vecinătate.
          Anul acesta, în luna mai, o echipă de meseriași români a continuat lucrările de izolare a clădirii, cât și la compartimentarea spațiului de la etaj. În luna septembrie așteptăm noi lucrători în domeniul instalațiilor electrice, sanitare și pentru finisaje interioare. Cu ajutorul Domnului, sperăm să finalizăm cladirea, așa încat s-o putem da cât mai curând în folosință, pentru diverse lucrări creștine.

Cum te poți implica?

          ​Dacă ai experiență în lucrări de construcții, instalații sau finisaje interioare, poți face parte din echipa de constructori voluntari din acest an! Vino să dai o mână de ajutor și tu!
 

Contactează-ne la: kairosagency@gmail.com sau samisoldan@gmail.com 

Echipa Kairos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.