După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

duminică, 9 iulie 2017

Un părinte canadian de sex nedeterminat se luptă să oblige autorităţile să-i recunoască copilul drept primul bebeluş din lume cu sex necunoscut

În noiembrie 2016, Kori Doty a născut bebeluşul Searyl Atli acasă la un prieten. Doty este o persoană transgender non-binară (care nu se identifică cu niciunul din cele două sexe biologice) şi preferă să i te adresezi cu pronumele „they” („ei/ele”), scrie Stiripentruviata.ro. În lumina acestei viziuni despre viaţă, vrea ca şi bebeluşul său să nu aibă un sex anume alocat de la naştere. În acest scop, se luptă să obţină un certificat de naştere care să nu menţioneze sexul biologic al copilului, ci să aibă menţiunea „Unknown” la rubrica respectivă. Bebelușul va fi crescut „fără sex”, până la momentul în care va fi suficient de mare încât să decidă singur dacă vrea să aparțină unui sex sau nu.

Kori a reuşit să obţină acest lucru în cazul cardului de sănătate al copilului, dar autorităţile locale care emit certificate de stare civilă au refuzat cererea referitoare la certificatul de naştere. Kori Doty mai face demersuri şi pentru a i se omite menţionarea sexului biologic de pe propriul său certificat de naştere şi este convins(ă) că pe viitor sexul persoanei nu va mai fi menţionat pe nici un document, nici măcar pe paşapoarte.
Surse: CBC.caThe SunDigi24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.