După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 31 iulie 2017

Slujbă duhovnicească de dimineaţa până seara la Biserica Renovatio Bucureşti 🔴 Interviu cu pastorul Florin Ianovici

NewsNet Creştin: Domnule pastor Florin Ianovici, din ultima înregistrare video  a slujbei  Bisericii RENOVATIO am reţinut că  aţi făcut un anunţ inedit privind intenţia de a petrece împreună cu credincioşii o zi întreagă, duminica viitoare, mai exact de la ora 10:00 până la ora 20:00, în sala de întâlnire de la Romexpo Bucureşti. Aţi argumentat, oarecum succint, că vă veţi ruga şi veţi cânta… Ȋntrucât acest lucru, de a petrece o zi întreagă cu biserica, nu în natură, la un picnic, ci în sala de adunare, nu este o practică obişnuită a bisericilor evanghelice, vă  rugăm să oferiţi pentru cititorii nostri care urmăresc cu interes lucrarea Misiunii Renovatio câteva detalii suplimentare asupra viziunii care a generat această intenţie, asupra impactului care credeţi că îl poate avea această “zi de jertfă” pentru evoluţia acestei lucrări…

Florin Ianovici: Fiți binecuvântați!

Vă mulțumesc pentru interesul dvs față de acțiunile bisericii Renovatio.

Iată ce ne-a determinat să inițiem o astfel de slujbă:

În ultima perioadă am primit nenumărate solicitări de a sprijini în rugăciune persoane care trec prin momente dificile.

Observ că sunt multe situații în care oamenii suferă de boli, au probleme în familie, duc lipsă de un loc de muncă, sunt sub asediul celui rău, nu își găsesc un partener de viață credincios, au copii neascultători, au greutăți cu colegii, trec prin deznădejde și nu mai au putere spirituală să lupte. 

Am remarcat faptul că starea de istovire a poporului lui Dumnezeu este mare. Totodată oamenii se plâng că nu au pe nimeni să îi asculte , să îi sfătuiască, sau să îi sprijine în rugăciune. În majoritatea bisericilor se ține o sliujbă și apoi fiecare își vede de drum. Între credincioși a apărut o înstrăinare și lipsă de părtășie. 

Biserica Renovatio a ales să intre într-o perioadă de post și rugăciune de 40 de zile tocmai pentru ca Dumnezeu să își reverse puterea și să vindece, să ridice, să elibereze și să mântuiască suflete. Ideea de a petrece toată ziua în biserică s-a născut ca urmare a dorinței ca noi, atât slujitorii, cât și credincioșii, să ne rugăm pentru cei care au nevoie de sprijin și întărire sufletească. Dorim ca fiecare suflet care trece prin necazuri să ne simtă aproape, să poată vorbi cu noi și să ne rugăm pentru fiecare în parte. 

Slujirea nu se face doar de la amvon și deseori lipsește timpul de părtășie cu cei încercați. Așadar în timpul pe care îl vom petrece în ziua de duminică, ne vom ruga unii pentru alții, ne vom întări prin sfat duhovnicesc și ne vom închina lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.