miercuri, 19 iulie 2017

Revoltător: „Justiția" finlandeză i-a pus casa la vânzare Cameliei Smicală pentru că a „bătut" doi malaci de peste 100 de kilograme

Situația Cameliei Smicală, medicul român din Finlanda caruia i-au fost răpiți copiii cu violență, intră într-o fază disperată, după ce, în ciuda faptului că se judecă încă în mai multe spețe cu statul finlandez, banca i-a pus casa la vânzare pentru a acoperi despăgubiri de peste 8000 de euro oferite unui executor judecătoresc, agent de intervenție al serviciilor sociale, pentru o... zgârietură. Este o evidență că toate excrescențele sistemului finlandez s-au coalizat pentru a o pune la pământ pe mama celor doi copii minori bratalizați și despărțiți de serviciul de "protecția copilului" de la Tampere. 

În acest timp, în ciuda tuturor mișcărilor de protest, statul român stă neputincios la poarta nouă de la Helsinki. Ministerul de Externe și Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului dau din umeri, deși cei doi copii sunt cetățeni români deprivați de cele mai elementare drepturi în materie. Petițiile trimise către primul responsabil de soarta cetățenilor români - președintele României - și catre primul ministru au primit un răspuns sec și tâmp că au fost direcționate către MAE. Ministerul de Externe și conducerea actuală a Ambasadei României de la Helsinki au întreprins demersuri în limita legislației internaționale. Însă în cazul disperat al medicului român și al copiilor ei era nevoie cel puțin de un mesaj de solidaritate din partea Președinției și Guvernului pentru ca autoritățile finlandeze să-și schimbe atitudinea de tip nazist-xenofob pe care au de la începutul acestei drame. Din nefericire, unii vectori de influență se străduiesc să mușamalizeze cazul pentru a nu "deranja" "partenerii" finlandezi, tradându-și misiunea și sacrificând existența normală a unei familii de români. Redăm mai jos mesajul disperat postat pe contul său de Facebook doctorița Camelia Smicală, o mamă singură în luptă cu un sistem infernal, pentru copiii săi. Oare ce trebuie să se mai întâmple ca statul român să-și apere cetățenii săi? 

Camelia Simicală: „Rămân greu de ucis"
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.