După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 iulie 2017

Radu Moraru — Scrisoare Deschisă adresată Președintelui Donald Trump, Vicepreședinteleui Mike Pence și Președintelui Klaus Iohannis privind cazul celor doi copii dați spre adopție unui cuplu de homosexuali

Domnule Presedinte Donald J Trump,
Domnule Vice Presedinte Mike Pence,
Domnule Presedinte Klaus W Iohannis,

UK a rapit doi copii romani, de 3 si 6 ani, si i-a incredintat spre adoptie unui cuplu format din 2 barbati!
Domnilor, nu ma voi formaliza fiindca timpul e pretios.
Un Judecator britanic a decis confiscarea a 2 copii romani, nascuti la Londra, Diana si Andy, bazindu-se pe propriile alegatii psihologice, parapsihologice si psihanalitice – fara sa aiba pregatirea necesara. Ba chiar a citit viitorul in stele, asa cum o fac vrajitoarele din Romania ! Daca doriti, va transmit Speech-ul Judecatorului britanic atunci cind a luat decizia terorista.
Cei doi minori, de 3 si 6 ani, sint cetateni romani ! Ei nu sint cetateni britanici !
Mama naturala a fost declarata inapta psihologic sa creasca cei doi copii insa tatal natural a fost declarat pregatit psihologic pentru a-si creste proprii copii !
Tatal natural s-a recasatorit, are o sotie minunata si cresc impreuna doi copii rezultati din prima casatorie a sotiei. Doamna a declarat, in emisiunea mea, in direct, ca sotul ei este extraordinar in relatia cu copiii ei !
Tatal natural al copiiilor rapiti de UK este un crestin ortodox. Copiii lui de 3 si 6 ani, Andy si Diana, au fost dati spre crestere unui cuplu homosexual format din 2 barbati !
Domnilor, Romania este un Stilp al Crestinatatii in istoria din ultimele sute de ani. Domnitorul Constantin Brancoveanu a ales ca fiilor lui si lui insusi sa le fie taiate capetele, de catre Sultanul Imperiului Otoman, dar sa nu renunte la credinta crestina !
Ce crima mai mare i se poate face unui crestin roman ?! Decit sa ii fie rapiti copiii si sa fie incredintati unui cuplu homosexual format din 2 barbati ?!?!

Domnule Vice Presedinte Mike Pence, ati declarat ca, „In primul rind sint Crestin, in al doilea rind sint American si, in al treilea rind, sint Republican !” Foarte frumos, minunat !
Domnule Presedinte Donald J Trump, ati intervenit in UK pentru ca viata micului crestin Charlie sa fie salvata ! BRAVO !!!
Domnule Presedinte Donald J Trump, ati divortat de DOUA ori si niciodata Protectia Copilului din USA nu si-a permis sa va rapeasca cei 4 copii rezultati din primele doua casatorii ! NEVER EVER ! Si nicio minte diabolica de Judecator „Psihanalitic” nu a gindit sa va ia cei 4 copii minunati si sa ii incredinteze unui cuplu de homosexuali barbati ! NEVER, NEVER, NEVER !
Domnilor, inchideti ochii si imaginati-va, pentru citeva secunde, prin ce drama de neimaginat trec acesti doi copii si parintii lor crestini ! Atentie ! Din Decembrie 2014, parintii naturali nu i-au mai vazut si nu au mai vorbit cu acesti micuti !
Cuplul de barbati homosexuali este bogat, parintii naturali sint saraci ! Nu si-au permis un avocat scump la Londra ! Au avut avocat din oficiu si au pierdut toate procesele ! Acesti 2 parinti naturali au fugit din Romania de foame, de saracie !
Domnule Presedinte al Romaniei, este inumana lipsa de reactie a Statului Roman si a D-voastra personal ! Consider ca, din acest moment, ati fost informat ! Cind veti dori sa va dau votul meu pentru al doilea mandat va rog sa nu ma cautati ! Daca nu rezolvati soarta celor doi romani micuti, rapiti de catre UK, cum o sa ma convingeti ca veti face ceva bun pentru mine ?! Un biet ziarist care va critica atunci cind gresiti. Si voi stringe in jurul meu milioane de romani !
Domnule Klaus W Iohannis, nu e vina mea ca avem un Ambasador prost la Londra! Nu e vina mea ca, in calitate de Sef al CSAT, nu ati constituit o celula de criza pentru a ii salva pe cei 2 cetateni romani, minori ! Am vazut Dosarul ! Aici este vorba despre un caz de terorism si de lezare grava a celor mai profunde valori crestine romanesti.
UK nu are nicio scuza ! Si nici D-voastra, Mister President of Romania !
Domnule Presedinte Donald J Trump, atunci cind Primarul Londrei a fost obraznic, ati declarat ca veti tine minte acest amanunt. Cazul prezentat de mine este infinit mai grav decit obraznicia unui Primar ! Mister Trump, sint convins ca UK nu ar fi avut tupeul sa rapeasca 2 copii americani, israelieni sau musulmani, din familii traditionale, si sa ii incredinteze unor cupluri homosexuale ! NEVER EVER !
Make Family Great Again ! Dumnezeu sa ne ajute sa ii salvam pe Diana si Andy !
Domnilor, Prietenia intre Tarile noastre se verifica in momente grele ! Sinteti 3 Barbati, Crestini si poporul roman are mari asteptari de la VOI ! Si sint convins ca toti 3 sinteti PRO VITA ! PRO FAMILY !
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.