După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 iulie 2017

O nouă biserică penticostală română în Tudela – Navarra, Spania

Orașul Tudela se află situat pe o rută importantă, dacă ținem cont de situația lui socio-economică, făcând legătura între orașe importante precum Zaragoza, Logroño, Pamplona și Soria. Dar aici și în împrejurimi, locuiesc mulți români, de aceea viziunea fraților din Zaragoza de a planta aici o biserică română, este una binevenită și inspirată.
Totul a început în decembrie 2016 când un grup din Biserica „Betania” Zaragoza, împreună cu pastorul Ghiță Pop au decis să înceapă programe de evanghelizare în Tudela.
Am început practic de la zero”, ne spune pastorul Ghiță Pop. „Singurul sprijin la fața locului a fost cel al unei familii ce locuiau acolo și erau membri în biserica noastră. Dar imediat ce am demarat lucrarea am primit mai multe telefoane de la frați ce locuiau în zonă, care au dorit să ni se alăture. Dar apoi ne-am confruntat cu o problemă. Autoritățile din zonă nu ne-au dat voie să facem evanghelizare dacă nu dispunem de autorizările necesare”.

Soluția a fost ca Biserica „Betania” Zaragoza să deschidă în Tudela un punct de misiune, ceea ce presupunea închirierea unui local, amenajarea acestuia și obținerea autorizațiilor necesare.
Toate aceste demersuri, ce au însemnat timp și bani, au fost finalizate recent, astfel că duminică 25 Iunie a avut loc deschiderea oficială a cestei biserici.
La această sărbătoare, pe lângă frații din zonă, au participat de asemenea frați din Biserica „Betania” Zaragoza și Biserica „Măslinul” Logroño.
În perioada următoare, cu sprijinul celor două biserici amintite mai sus, Biserica „Betania” din Tudela, va avea servicii divine în fiecare duminică între orele 18:00 – 20:00.
Adresa bisericii este:
Calle Trinquete, N. 1
31 500 – Tudela
Persoană de contact: Ghiță Pop – 677 392 739

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.