duminică, 23 iulie 2017

Ionel Tuțac — Și tu poți sprijini construirea Bisericii Baptiste " Mântuirea" din Mãguri!


Într-o perioadã de timp în care tot mai multe sate din România se depopuleazã, lângã Lugoj, în localitatea Mãguri, numãrul populatiei creste de la un an la altul. Aproape 1000 de suflete locuiesc astãzi la Mãguri, satul fiind plin de copii si tineri.

Atestatã documentar în anul 1448, cu numele de Magora, satul a fost initial o asezare româneascã. În perioada interbelicã aici s-au asezat câteva famili de etnie romã, iar în câteva decenii satul a devenit singura localitate din judetul Timis cu populatie majoritar de etnie romã.

Dupã câteva evanghelizãri, actiuni sociale si distribuire de Biblii, în data de 25 iunie 2014 a luat fiintã Biserica Crestina Baptistã " Mântuirea", ca filialã a Bisericii Crestine Baptiste "Harul" Lugoj. Biserica este slujitã de fratii pãstori Ionel Tutac si Marius Apopi.

Serviciile de închinare se tin în strada, pe perioada anotimpurile calde, într-o casã particularã, pe perioada vremii reci sau la cãminul cultural, cu ocazia unor evenimente speciale.

Anul trecut Biserica "Harul" din Lugoj a început proiectul de construire a unui local de inchinare. Cu ajutorul lui Dumnezeu a fost achizitionat un teren de aproximativ 2000 mp, a fost turnatã fundatia, placa si au fost ridicate zidurile. Urmãtorul pas important este acoperirea clãdirii. Dorinta noastrã si a celor din aceastã localitate este sã putem inaugura clãdirea în acest an.

Vã invitãm sã deveniti partenerii nostri în finalizarea acestui proiect. Puteti face acest lucru incluzând Biserica Baptistã din Mãguri pe lista dumneavoastrã de rugãciune si sprijinind financial acest proiect.

Donatiile dumneavoastrã pot fi depuse în contul Bisericii Crestine Baptiste "Harul" din Lugoj, deschis la Bancpost Lugoj, str. Bucegi, nr.2, cu specificarea : pentru proiectul Mãguri: RO86BPOS36106271180RON01 (lei); RO11BPOS36106271180USD03, cod SWIFT: BPOSROBU.

Pentru informatii suplimentare puteti suna la: Ionel Tutac-tel.0722708172, Marius Apopi-tel.0760392345.

Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.