După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 iulie 2017

Ești și TU de partea greșită a istoriei?

În ultimul timp, mai ales de când a început dezbaterea pe tema referendumului pentru familie, susținătorii și activiștii homosexualității le transmit celor care nu sunt de acord cu ei că „ești de partea greșită a istoriei”.

Ca și multe, prea multe, alte idei și mentalități din societatea românească, și aceasta este de import. Mai precis, cel care a făcut faimoasă această expresie a fost fostul președinte american, progresistul Barack Obama, afirmă binecunoscutul autor și editorialist, Jonah Goldberg.

De-atunci, expresia a fost preluată de mai mulți politicieni și activiști progresiști, de la ambasadorul României în SUA, George Maior, la fostul șef al ONU, Ban ki Moon și mulți alții. Recent, până și fostul premier Grindeanu le-a spus susținătorilor săi că „se află de partea bună a istoriei”, iar în 2015, actualul consilier prezidențial Bogdan Aurescu și-a permis chiar o licență, afirmând că „suntem de partea bună a graniței”.

Dacă vă opuneți căsătoriilor între persoane de același sex, adopțiilor de copii de către homosexuali, dacă susțineți suveranitatea Siriei, nelegalizarea drogurilor, etc, puteți fi sigur că e cineva acolo, gata să vă spună că sunteți „de partea greșită a istoriei”.

Dar ce semnificație are această expresie? Practic, explică același Jonah Goldberg, e un mesaj care sună cam așa: oricum o să pierzi (bătălia pe care o duci), așa că mai bine renunță acum!

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.