joi, 6 iulie 2017

Cel mai cunoscut lider al țiganilor din Lugoj, Iulian Bot, știut și sub numele de Viscol, a fost botezat duminica trecută la Biserica Baptistă “Harul“ din Lugoj

Cel mai cunoscut lider al tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, stiut si sub numele de Viscol, a fost botezat duminica trecuta in cadrul unui serviciu religios care a avut loc la Biserica Baptista “Harul“ din Lugoj.

Viscol a devenit celebru dupa scandalurile repetate din urma cu cativa ani de pe strada Caransebesului, dar si in urma vestitului scandal de pe strada Marasesti, in urma caruia s-a ales cu o condamnare dupa ce, alaturi de tatal sau, ar fi folosit o arma de foc. Viscol a mai fost implicat si in alt scandal monstru in urma caruia DNA si DGA au decapitat conducerea IPJ Timis, insusi seful IPJ Timis, Sorin Muntean, fiind arestat alaturi de Viscol si un alt ofiter, anchetatorii sustinand ca lugojeanul a oferit mita pentru a nu fi tras la raspundere intr-un dosar de evaziune fiscala. Ultima iesire la rampa a controversatului Iulian Bot a fost iarna trecuta cand, pentru a beneficia de o pedeapsa mai blanda, le-a oferit politistilor lugojeni un flagrant in urma caruia un barbat a fost prins in timp ce ii dadea bani falsi.

Continuarea pe www.lugojinfo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.