luni, 12 iunie 2017

Tony Berbece — De ce sunt mândru de "Coliția pentru Familie"

Oamenii aceștia adunați sub LGBTQ.... (și câte litere își vor mai adăuga în funcție de ce vietăți vii sau moarte - exemplul celui care s-a căsătorit cu un mort - vor mai descoperi că iubesc și vor "să facă casă" cu ele), s-au adunat într-o gașcă care pare că domină, dar sunt doar aparențe. În multe tări i-au găsit pe majoritatea cu garda jos. S-au afirmat pe baza adormirii altora. Au închis afaceri, au târât oameni cu principii prin tribunale și au înjosit pe unde au putut oamenii de bine. 

Dar în România nu este așa, cei în șase culori au întâlnit o rezistență puternică. Ciudat dar grăitor este și simbolul ales de ei. Semn că sunt răzvrătiți din fire. Ei aleg curcubeul ca simbol dar pun doar șase culori care este numărul Fiarei, care-L hulește pe Dumnezeu și pe sfinți (citiți vă rog Apocalipsa 13). Culorile curcubeului asociate cu semnul Fiarei - curat că-i murdară treaba. Vor să fie asociați cu creștinii dar ei poartă numărul Fiarei. Cum vine asta? Înșelăciunea e mare.

În România oamenii sunt treji și vigilenți. Ei se opun din răsputeri acestui tăvălug absurd. Acestei ideologii împotriva firii. În Canada cică vor să îti ia copiii dacă nu le vorbești despre posibilitatea de a fi ce nu s-au născut - sper să nu se ajungă aici. Deci nu se opresc, vor mai mult. 

Oricâte legi se vor da și oricât de favorizați vor fi de guverne și de multinaționale cu bani sau chiar de Facebook, ei vor face un mare bine în cele din urmă. Creștini vor fi scoși din "bârlogul adormirii lor". Și în orice secol când o criză a trezit conștiința creștinească trezirea spirituală a fost iminentă. 

Coaliția pentru familie este o mișcare care prevestește o trezire. Ortodox, catolic, penticostal, baptist sau creștin independent de oameni și dependent de Hristos, cu toții s-au unit să stea împotriva degradării morale.

Nu vă lăsați, suntem mai mulți și mai puternici decât cred ei!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.