După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 iunie 2017

Coaliția pentru Familie — Comunicat de presă: Platforma „Respect” neagă suveranitatea poporului român, disprețuiește valorile societății civile și practică un discurs manipulator

„Constituția României, art. 2:
(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.”


Coaliția pentru Familie face un apel către toți românii să conștientizeze că prin constituirea Platformei „Respect” suntem în prezența unei​ agresiuni nemaiîntâlnite împotriva democrației și a suveranității naționale în forma ei supremă, aceea a referendumului. Scopul declarat al acestei platforme este acela de a opri organizarea referendumului pentru modificarea Constituției, în condițiile în care​ demersul legislativ al Coaliției pentru Familie a fost avizat din punct de vedere constituțional de Curtea Constituțională prin Decizia 580/2016 și votat în Camera Deputaților pe 9 mai 2017.
Platforma „Respect” dorește oprirea referendumului, pentru că acesta s-ar înscrie „într-o strategie care amenință drepturile și libertățile”. Această afirmație mincinoasă este​ un atac grav la adresa suveranității poporului român, atât timp cât, potrivit Constituției României, referendumul împotriva căruia se opune cu atâta vehemență Platforma „Respect”, este tocmai expresia suveranității poporului român.
Coaliția pentru Familie a luat de asemenea act de de discursul mincinos, calomnios și incitator la ură al reprezentanților Platformei „Respect”. Permanenta comparare calomnioasă a demersului Coaliției cu nazismul descalifică intelectual și moral pe acuzatori și ne dă totodată un „ajutor” important în conștientizarea cetățenilor României asupra adevăratei mize a activiștilor de la „Respect”, aceea a unei dictaturi a unei minorități de comisari ideologici jucând comedia pedagogiei democratice.
Platforma are și un real caracter fundamentalist anticreștin și antidemocratic. Calificarea dramei familiei Bodnariu cu termenul de „scandalul Bodnariu” autentifică fără putință de tăgadă caracterul cinic al inițiativei, indiferența față de suferința unei familii, față de suferința copiilor acestei familii.
Singura reacție în acest moment a Coaliției pentru Familie este apelul adresat românilor de a conștientiza această agresiune incalificabilă împotriva unui act de suveranitate a poporului român și împotriva valorilor sale esențiale. Platforma „Respect” este dovada peremptorie a lipsei de respect, a cinismului ideologic, a disprețului pentru milioane de cetățeni români care își doresc doar prezervarea unui mod de viață care să le garanteze siguranța și sănătatea copiilor într-un mediu social al normalității și firescului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.