După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 mai 2017

Tony Berbece — Către domnul dintre doamne: Faceți bine și nu mai stricați pozele ființelor care merită respect și demnitate! Oricât ați dori să păreți parte din peisaj sunteți exact ca nuca în perete...

Domnilor homosexuali care vă transformați peste noapte în doamne, aș dori să vă spun că oricât ați dori să păreți parte din peisaj sunteți exact ca nuca în perete. Chiar și cei care vă zâmbesc larg rămân cu o grimasă pe față când privesc la acest "tablou dezolant", anume un bărbat printre doamne, care pretinde că este exact ca ele.
Domnule dintre doamne, ai greșit categoric poza. Nu acolo e locul tău, dacă tot ai ales calea asta ai cel puțin bunul simț și ieși din poza (asta se mai poate din păcate doar prin Fotoshop). Eu personal nu voi accepta nici dacă trăiesc 100 de ani și văd mii ca tine. Nu mă voi obișnui niciodată cu ideea că un bărbat cu păr pe picioare și cu pumnii cât barosul are loc printre doamnele delicate cu pielea ca mătasea.
Domnule dintre doamne aș vrea să știi că pe lângă cele 1559 de gene care determină sexul, doi oameni extrem de deștepți, Gershoni și Pietrovski, au descoperit că mai sunt alte 6500 de gene care determină diferențele evidente dintre bărbat și femeie. Diferențele nu se găsesc doar în organele sexuale și în cele mamare ci până și în piele și păr.
Dacă proclamați sus și tare că voi sunteți cei luminați iar restul din Evul Mediu, atunci de ce nu țineți cont de aceste descoperiri evidente ale secolului.
Și vă mai zic ceva, știm din Biblie ce este corect de aceea nu ne puteți minți că sunteți și creștini. Biblia spune că vor exista mereu unii care "și-au pierdut orice pic de simțire și s-au dedat la desfrânare și săvârșesc cu lăcomie orice fel de necurăție" (Efeseni 4:19).
Așadar, domnule dintre doamne, faceți bine și nu mai stricați pozele ființelor care merită respect și demnitate. Cred din inimă că se întrebau: "Asta ce fel de glumă mai este?" Din păcate unii creștini și-au pierdur curajul de a-și impune valorile. Dacă erați între arabi nu vă permiteați acest lucru pentru că ei își apără principiile din păcate mai bine ca "umbra creștinilor" din Europa.
Ori ne trezim ori murim, altă cale nu există! Doamne ajută!
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.