luni, 1 mai 2017

TimpOnline.ro: O zi deosebită în familia primarului din Beclean, Nicolae Moldovan. Fiica sa, Bianca Lorena, a fost botezată la Biserica Penticostală ”Sfânta Treime”...

„Ziua de astăzi a fost una deosebită pentru familia bunului meu prieten, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, dar și pentru noi, prietenii lui și a frumoasei sale familii”, a scris pe Facebook preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan care a participat la botezul Biancăi Lorena, mezina familiei. La 14 ani, ea a primit taina Sfântului Botez la Biserica Penticostală ”Sfânta Treime” din Beclean.

„Au fost momente foarte frumoase, între prieteni și oameni dragi și sunt convins că și Bunul Dumnezeu a trimis binecuvântarea sa în mijlocul nostru!  Te felicit Bianca pentru curajul de a-ți asuma comuniunea cu Hristos până la finalul veacurilor la această vârstă frumoasă! Mă rog Bunului Dumnezeu să îți trimită tot ce e mai bun, atât ție cât și tuturor tinerilor care acum se află la începutul drumului în viață și au nevoie de călăuzirea Sa”, a scris Radu Moldovan.

Continuarea pe www.timponline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.