După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 21 mai 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Dumnezeul nostru este un Dumnezeu minunat, care răspunde la rugăciuni. Noi suntem doar vase slabe în mâinile Dumnezeului Celui Atotputernic. Fie ca dragostea Lui să ne umple inimile, ca să fim împreună lucrători cu Dumnezeu.

Va îndemn să vă rugați pentru:
1.Cei botezați:
 a) Jayanta Saha
          Jayanta a fost mântuit într-o perioadă critică a vieții lui, când era disperat că prietena lui îl parasise și voia să se sinucida. Prietenul lui, Azinto, (care dorise și el să se sinucidă), care devenise creștin, l-a încurajat să își pună încrederea în Domnul Isus. Dumnezeu l-a încurajat și printr-un curs biblic de o luna. Iar acum ar vrea sa meargă la un colegiu biblic de 3 ani. Sâmbăta trecută a fost botezat împreună cu Puja Roy. Rugați-vă pentru întarirea lui în credință și pentru schimbările mari care au loc în viața lui. Rugați-vă pentru plecarea lui, împreuna cu Bishojit Sarkar, la studii biblice în Bengalor (un oraș din sudul Indiei), pe 5 iunie.

b) Puja Roy
          Puja este sora cea mai mică a lui Sanjit. În conformitate cu obiceiurile locale, este datoria lui Sanjit sa caute un soț pentru sora lui. Ceea ce el a și făcut. El a găsit un tânăr creștin interesat de căsătorie. Pentru că se anunță a fi o căsătorie creștină, Sanjit a adus-o pe sora lui pentru a fi botezată. Însă noi i-am avertizat că, fără o credință bine întemeiată, botezul nu are nici o valoare. Rugați-vă ca Puja (numele ei înseamnă „închinare la Dumnezeu”) să devină cu adevărat un copil al lui Dumnezeu.  Rugați-vă și pentru mântuirea rudelor lor.

2.Noua familie a lui Harani
          Pe 11 mai a fost oficiată căsătoria lui Harani Sarkar cu Raju Dey, în satul lui Harani (sora mai mică a lui Esther). A fost a căsătorie în grabă, pentru că familia lui Raju, venită din Assam, trebuia să se întoarcă acasă în aceeași zi. Rugați-vă pentru ca această familie să îl onoreze pe Dumnezeu. Rugați-vă și pentru un soț, pentru Esther. Rugați-vă ca numărul familiilor creștine să crească în regiune (familia lui Harani este singura familie creștină din satul lor).

3.Raju Dey (altul, nu soțul lui Harani)
          Raju este un tânăr creștin aflat într-un stadiu avansat de schizofrenie. El și mama lui sunt singurii creștini din familia lor. După botez au fost neglijați de lucrătorii creștini. Însă recent, fratele Atzinto i-a descoperit. Însă Raju a căzut iar într-o criză gravă. El a devenit neputincios să se hranească și să se miște. În aceste condiții, noi l-am trimis pentru internare în Siliguri. Rugați-vă pentru vindecarea rapidă a lui Raju. Rugați-vă și pentru lucrarea și mărturia lui Atzinto. Rugați-vă și pentru dorința tatălui lui Raju de a se boteza.

4.Cartierul de la trecerea de cale ferată a patra
          Rugați-vă ca să fie roadă pentru slava lui Dumnezeu din această regiune unde mergem în vizite și facem lucrare cu copii.

5.Plecarea lui David la școala biblică
          David (Manik Biswas) va pleca din nou, pentru a studia teologia la nivel de masterat, la aceeași școală biblică din Kerala, pe 17 mai. Rugați-vă pentru ocrotirea și binecuvântarea lui Dumnezeu.

          Vrem să cântăm împreună cu voi că Dumnezeu ne iubește. Suntem preaiubiții Lui, prin Domnul Isus. Vrem să ne odihnim împreună cu voi, la pieptul primitor al Domnului Isus. El este Pacea noastră.
 

Pacea Lui să ne stăpânească inimile, ca să-I fim recunoscători în orice vreme!

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.