După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 mai 2017

Mihai Gheorghiu de la Coaliţia pentru Familie speră ca iniţiativa cetăţenească pentru referendum să fie aprobată de Camera Deputaţilor pe 9 mai 2017, la aniversarea a 140 de ani de independenţă a României

Presedintele Comitetului de Iniţaitivă al Coalitiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a declarat luni, pentru Agerpres, ca saluta, in numele coalitiei, reluarea votului final in Camera Deputatilor ce va avea loc marti, 9 mai 2017, pentru proiectul de lege privind revizuirea articolului 48 alineatul 1 al Constitutiei Romaniei, precizand ca au fost adunate peste 3 milioane de semnaturi in acest sens.
Conform Agerpres, initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei pentru a clarifica notiunea de casatorie va ajunge, dupa votul final din Camera Deputatilor, in Senat. Este posibil ca in luna mai sa aiba loc si votul final al senatorilor, dupa care sa se stabileasca data referendumului. 
Un vot favorabil va insemna, in opinia lui Gheorghiu, „unul pentru normalitate, pentru firesc, pentru respectarea fundamentelor crestine ale civilizatiei romane si europene”. Redăm mai jos şi alte declaraţii ale domnului Mihai Gheorghiu, cu sublinierile redacţiei:
Ne exprimam speranta ca votul final va fi unul favorabil, asa cum au fost toate promisiunile si angajamentele principalelor partide politice parlamentare. Credem, totodata, ca reprezentantii tuturor partidelor vor aprecia necesitatea acestui vot in sensul celor dorite de cele peste trei milioane de cetateni romani care au semnat pentru definirea casatoriei in Constitutia Romaniei.
Si, nu in ultimul rand, e chiar ziua in care aniversam 140 de ani de independenta a Romaniei si cred ca va fi un vot de bun augur pentru a ne reaminti valorile civilizatiei romanesti, ale istoriei noastre nationale.
Maine va fi un vot important, pentru ca practic va fi primul vot final intr-o Camera. E greu de stiut pe cand se va finaliza, pentru ca se interpun amanari de la o saptamana la alta, dar se pare ca, exista, totusi, in ultimul timp, un acord ca lucrurile trebuie urgentate. Este probabil ca luna mai sa ne aduca votul in ambele camere. Iar referendumul va putea fi convocat la o luna dupa ce legea va fi adoptata in ambele camere, dupa procedura din Senat. Dar este foarte greu sa ma exprim cu privire la un termen. Totul depinde de cum vor decurge lucrurile la Senat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.