sâmbătă, 20 mai 2017

Igor Dodon: Sunt împotriva desfăşurării marşurilor LGBT la Chişinău. Am dispus organizarea manifestaţiilor de susţinere a valorilor familiei tradiţionale


Igor Dodon a decis să organizeze pentru ziua de duminică, 21 mai, un contraeveniment faţă de marşul planificat în susţinerea drepturilor cu orientare sexuală netradiţională. Astfel, şeful statului va organiza propriul său marş, pentru promovarea familiei tradiţionale, menţionând că este categoric împotriva evenimentelor publice organizate de comunitatea LGBT din Moldova, scrie Adevarul.ro.

„Îmi expun pozitia categorica împotriva desfăşurării marşurilor comunităţii LGBT. Am adus la cunoştinţa Ambasadorului Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în Republica Moldova, E.S. James D. Pettit că nu este doar poziţia mea personală dar şi a majorităţii covîrşitoare a cetăţenilor Republicii Moldova. Am menţionat foarte clar că astfel de acţiuni contravin flagrant valorilor noastre tradiţionale, religiei ortodoxe şi moralităţii. Ele nu pot şi nu vor fi acceptate de mine personal, dar şi de întreaga societate”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.