După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 mai 2017

Copiii şi „fluidizarea identităţii sexuale”

Din 2001, femeile din Aviaţia Militară Britanică au permisiunea de a purta pantaloni în locul fustelor. De acum, ele vor fi obligate să poarte doar pantaloni, din deferenţă faţă de o minoritate marginalizată. Cele vizate nu sunt deloc încântate. Dar cine mai are timp să le întrebe pe femei, când în joc este soarta unei minorități?!

“I’m a worried man” (Johnny Cash)
Vestea unei noi victorii obţinute pe frontul luptei împotriva discriminării de gen vine din Marea Britanie. Forţele Aeriene Regale Britanice se pregătesc să interzică femeilor portul fustei la parade militare. Potrivit unui reportaj al tabloidului The Sun, preluat de restul presei britanice, ele vor fi obligate să poarte pantaloni la parade, în barăci şi la evenimente publice. Un reprezentant al RAF a motivat această măsură spunând că:
„Avem bărbaţi care vor să trăiască precum femeile, femei care vor să trăiască precum bărbaţii şi personal care nu se indentifică cu nici unul din genuri. (…) Scopul este acela de a include oamenii şi de a încuraja diversitatea”
Continuarea pe www.culturavietii.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.