miercuri, 24 mai 2017

CEDO a decis: copiii rămân definitiv în adopţia cuplului de homosexuali! Drama fără sfârşit a tatălui căruia i-au fost luaţi copiii şi daţi unui cuplu gay din Marea Britanie.

Florin Barbu va intra din nou în greva foamei după ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că homosexualii sunt părinți mai buni decât familia naturală.

Doi copii români Andy (5 ani) și Diana (8 ani) au fost luați de la părinții români, Florin Barbu și Claudia Racolța, și dați spre adopție finală la un cuplu de  homosexuali englezi. Tatăl a depus o plângere la CEDO și a cerut să-i fie redați copiii, în ideea, conformă cu Drepturile Omului, că cel mai bine se simt  în sânul propriei familii.  CEDO a considerat că această idee este depășită și că doi homosexuali bogați din Marea Britanie sunt mai afectuoși și pot avea mai mare grijă de copii decât părinții naturali.
În 2014 pe data de 13 martie copiii au fost luați de la părinții naturali de către Protecția Copilului, iar pe 20 Iunie 2016, copiii erau deja daţi spre adopţie finală la cei doi homosexuali englezi. Cu toate că statul român s-a implicat, cel britanic nu a ținut cont. Ben Oni Ardelean, senator român, venit special pentru proces să pledeze în favoarea copiilor, având și un document de la prim-ministrul Tăriceanu prin care era delegat să reprezinte statul român, nu a fost lăsat să intre in sală. După lungi insistențe din partea avocatei lui Florin Barbu, acesta a fost lăsat să intre, dar fără a putea vorbi.
Copiii au fost luați de la părinți pe motivul că aceștia se certau, fiind reclamaţi de vecini. În final, după ce copiii au fost luați, cuplul a divorțat. Florin şi Claudia s-au judecat separat cu statul englez până acum. Lui Florin i s-a dus şi ultimul strop de speranţă după hotărârea de la CEDO, conform căreia decizia din Anglia este definitivă şi nu se mai poate face nimic.
Continuarea pe www.infoalert.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.