După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 29 mai 2017

Cătălin Ciuculescu Band la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea


Pentru cei mai mulți copilăria înseamnă jocuri, jucării, activități, ieșiri în parc și multă fericire. Înseamnă basme, povești, colegi și prieteni. Pentru unii însă, copilăria înseamnă o luptă cu o anumită boală, zile, săptămâni, luni petrecute în spital. Înseamnă o viață înconjurată de medicamente, tratamente și medici. E o altfel de copilărie.

Pentru alții, copilăria înseamnă adaptarea alături de o familie nouă, înseamnă să nu își cunoască părinții biologici, înseamnă poate timp petrecut în centre de plasament... sau înseamnă să își accepte o anumită dizabilitate și să învețe să trăiască cu ea, înseamnă să fie acceptat de cei din jur.

Unii au o copilărie fericită, perfectă ... alții au o altfel de copilărie ... Și ne dorim să învățăm de la ei. De la acești copii care sunt curajoși, care aleg să lupte, să se autodepășească. De la copii binecuvântați! ... Pentru că înainte de toate ... fiecare din noi e copilul lui Dumnezeu!

Închinare: Cătălin Ciuculescu Band

Invitați: 
Marinela Murg - director executiv Hospice Emanuel
Lavinia Rad - mamă adoptivă a 4 copii
Adrian Lăzău - diagnosticat cu encefalopatie tretrapareză
Alice Condurache - familie monoparentală
Adriana şi Bodgan Şomogyi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.