După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 mai 2017

✡ Alfa Omega TV: Pace și salutări din Ierusalim! Sunt Jürgen Bühler, președintele ICEJ (Ambasada Creștină Internațională din Ierusalim). Misiunea noastră e de a binecuvânta și mângâia poporul evreu și de a-i arăta că nu e singur, că sunt mulți creștini din întreaga lume care își arată sprijinul și prietenia față de el...


Pace și salutări din Ierusalim! Sunt Jürgen Bühler, președintele ICEJ (Ambasada Creștină Internațională din Ierusalim). Mă bucur să vă salut pe toți cei care urmăriți canalul Alfa Omega TV din România. Îi salut în special pe Tudor și Mirela Pețan, o familie care face o lucrare uimitoare în România, dar și în Balcani, aceea de a ajunge la oameni cu Evanghelia lui Hristos.
Parteneriatul ICEJ cu Alfa Omega TV este un privilegiu, fiindcă prin lucrarea lor ei susțin Israelul într-un mod uimitor. Mulțumesc tuturor telespectatorilor și lui Tudor și Mirela pentru lucrarea pe care o fac în România. 
ICEJ a fost înființată în anul 1980. Este anul în care Knessetul a promulgat o lege de a recunoaște Ierusalimul ca fiind capitala Israelului. Ca și consecință a acestei legi, multe țări și-au mutat ambasada din Ierusalim la Tel Aviv. În același an, creștini din întreaga lume s-au adunat la Ierusalim pentru a celebra Sărbătoarea Corturilor. 
În timpul Sărbătorii Corturilor, participanții și liderii acelei conferințe au spus că acum, când toate națiunile au abandonat Israelul, creștinii trebuie să acționeze și să-și arate sprijinul și solidaritatea față de poporul evreu. Așadar, ei au înființat în Ierusalim International Christian Embassy.
Încă de atunci, noi operăm în peste 170 de țări din întreaga lume și avem filiale în peste 90 de țări. Suntem onorați să avem o filială și în România. Misiunea noastră e de a binecuvânta și mângâia poporul evreu și de a-i arăta că nu e singur, că sunt mulți creștini din întreaga lume care își arată sprijinul și prietenia față de el.
Mulți ne întreabă de ce e atât de important pentru creștini să fie alături de poporul evreu. De ce e important să susțină financiar poporul evreu? 
La început, când Dumnezeu l-a chemat pe Avraam, când împreună cu Avraam a înființat națiunea Israelului, El a făcut o chemare de a binecuvânta poporul evreu. Dumnezeu i-a spus lui Avraam: "Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta și voi blestema pe cei ce te vor blestema..."
Așa se explică multe evenimente care au avut loc în ultimul secol. Oamenii și popoarele care au susținut poporul evreu sunt popoare care au binecuvântarea lui Dumnezeu. Dacă vreți să primiți binecuvântarea lui Dumnezeu, vă încurajez să luați decizia de a deveni un susținător al poporului evreu.
Mai aveți un motiv pentru care să îl binecuvântați. Biblia și moștenirile creștine pe care le avem, toate ne-au fost date de către poporul evreu, Israel. Cuvântul lui Dumnezeu e o carte evreiască, Apostolii au fost evrei. Mai important, Mântuitorul și Răscumpărătorul nostru, Isus, a fost născut de către o fecioară evreică și a trăit în această țară, Israel.
Când Isus a vorbit cu samariteanca de la fântâna lui Iacov, El a spus că mântuirea vine de la iudei. Asta înseamnă că poporul evreu a primit o chemare specială iar noi, ca Biserică, suntem chemați să-l binecuvântăm. 
Poate vă întrebați cum puteți face asta din România. E foarte ușor. Vă încurajez să puneți Israelul în rugăciunile voastre zilnice. Rugați-vă zilnic pentru pacea Ierusalimului !
Cuvântul lui Dumnezeu ne face și o promisiune. Să se bucure de odihnă cei ce se roagă pentru pacea Ierusalimului. Puneți Ierusalimul, Israelul și ICEJ pe lista voastră de rugăciune. Avem nevoie de rugăciunile voastre.
Fiți la curent cu ce se întâmplă cu poporul evreu. De aceea am decis să vă oferim emisiunea "Cuvânt din Ierusalim". Fiți la curent cu ce face Dumnezeu în această țară și intrați pe site-ul nostru. 
Dacă aveți posibilitatea, puteți să-i susțineți și financiar, oferindu-vă zeciuiala. Vă promit că Dumnezeu vă vede din cer și vă va binecuvânta. 
Ne-am bucura să fim în legătură cu voi. Vă încurajăm să urmăriți emisiunea "Cuvânt din Ierusalim" care e filmată în Țara Bibliei și care ajunge și în casele voastre, în România. Vă încurajăm să ne urmăriți și să vă conectați cu noi în timp ce urmăriți emisiunile noastre. Vă rog să ne păstrați în rugăciunile voastre. 
Acestea fiind spuse, Dumnezeu să vă binecuvânteze. Încă o dată, le mulțumesc lui Tudor și Mirelei pentru parteneriatul pe care îl avem. A fost o onoare să lucrăm cu ei. Dumnezeu să vă binecuvânteze din Sion!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.