După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 aprilie 2017

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy

“Orice lucru El îl face frumos la vremea lui...” -    Eclesiast 3:11(a)

          Dragii mei, vreau să vă împărtășesc câteva noutăți, pentru cei care continuați să mă purtați în rugăciune. De când am ajuns în România nu am mai apucat să vă scriu, de aceea profit de timp și de posibilitate pentru a vă informa. Nu întâmplător am ales acest verset ca motto, ci, pentru că acest verset se împlinește foarte clar în ultima vreme în viața mea. Lumea care ne înconjoară ne face și pe noi creștinii să devenim nerăbdători. Tot ce dorim, am vrea imediat, fără să fie nevoie să așteptăm prea mult. Însă Cuvântul lui Dumnezeu ne atenționează că, El face orice lucru frumos la vremea lui. Nu mai repede, și nici mai târziu, ci exact la vremea lui.

          Am reușit să vizitez mai multe biserici, să particip la întâlniri de tineret, și oriunde am avut posibilitatea, am încercat să prezint lucrarea Domnului și nevoia de a ne implica cu toată inima în ea. Strigătul disperat al celor pierduți ajunge așa de greu la urechile noastre. Poate și distanta este un motiv din cauza căruia ”suntem mai feriți” de aceste strigăte, sau poate chiar nepăsarea și comoditatea au încercat să pună stăpânire pe noi. Indiferent de motiv, noi, ca și biserică a lui Hristos, avem datoria de a ne înrola în această lucrare, de a aduce suflete din întunericul acestei lumi, la lumina lui Dumnezeu. Noi cei salvați, nu putem să stăm nepăsători privind cum iadul ”înghite” mulțimea de suflete. Suntem chemați să ne luptăm pentru cei pierduti, chiar și atunci când bătălia ne duce până la porțile iadului. Mă rog ca Dumnezeu să ne trezească și să ne înfăcăreze inimile, până mai este zi, și cât încă putem lucra. Mă rog ca El să mă folosească în motivarea bisericilor, și în special în motivarea tinerilor de a se implica tot mai mult în această chemare măreață. Vizitând biserici, am putut vorbi mai multor tineri despre nevoia de lucrători. Este timpul potrivit pentru noi, este timpul potrivit ca România să mai trimită lucrători. Este timpul potrivit să trăim 100% pentru El, și să facem pași spre salvarea celor pierduti. Doamne ajută-ne!

          Fiind în țară, am avut parte de acel har deosebit de a vedea mâna lui Dumnezeu la lucru în viața mea, în mai multe domenii. De ani de zile m-am rugat ca El să-mi pregătească un ajutor potrivit, și fiind în junglă am simțit și mai mult această nevoie. Așa că Dumnezeu a făcut să am parte de acea bucurie de a întâlni această persoană aici în România. În timp ce eu mă rugam pentru un ajutor potrivit, Dumnezeu a început să lucreze în inima unei fete, și să o pregătească pentru momentul când ne vom întâlni. Slavă Lui a venit și acest moment, și cu ajutorul Lui, săptămâna trecută, Estera Abiculesei și cu mine ne-am logodit la Pașcani. Fiind încredințați că El este la lucru în viața noastră, ne-am hotărât să ne căsătorim pe data de 17 iunie 2017, având binecuvântarea părinților și a bisericilor din care facem parte. Vă mulțumesc din suflet tuturor care v-ați rugat pentru acest lucru, și vă încurajez ca de acum înainte, să vă rugați și pentru noi, nu doar pentru mine. Dorința noastră și planurile noastre pentru viitor ar fi să ne întoarcem în Peru încă din acest an, și cu ajutorul Domnului, să ne pregătim la școala de misiune New Tribes, din Columbia. Școala durează doi ani de zile, după care dorim să ne implicăm în lucrarea de plantare de biserici în tribul Ashaninka, alături de familia Acatrinei. Fie ca numele lui Dumnezeu să fie înălțat și prin noi.

          Rugați-vă ca Dumnezeu să facă posibilă plecarea noastră, și El să dea la o parte orice problemă care ar putea împiedica planul Lui în viețile noastre.

          Rugați-vă împreună cu noi ca El să ne pregătească pas cu pas pentru tot ce El vrea să facă în noi și prin noi.

          Rugați-vă pentru pregătiri, viză, pentru sănătatea noastră, și nu în ultimul rând, pentru partea financiară, adică tot ce implică plecarea noastră în Peru, și mai apoi în Columbia.

          Vă mulțumim tuturor celor care ați fost și sunteți alături de noi într-un fel sau altul. Dumnezeu să vă răsplătească cu viața veșnică dragostea și osteneala dumneavoastră, și El să vă binecuvinteze din belșug.
 
Cu recunoștință,
  un rob nevrednic,
Zsolti


 
Zsolt Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limbă maghiară din Crașna, judeţul Sălaj. În perioada anilor 2009-2011 a studiat la o şcoală biblică de doi ani din Zalău, apoi a absolvit Școala de misiune transculturală Kairos din Suceava. În anul 2015, călătoreşte pe termen scurt în Peru. Urmând chemarea primită, din anul 2016 se dedică pe termen lung, alături de familia Acatrinei, în lucrarea de plantare de biserici în tribul Ashaninka, din jungla Peruană.

  Contact:
  tel: 0752145116
 email: 
nzsolty_22@yahoo.com
  Pentru susţinerea financiară este deschis următorul cont:
RO83BRDE320SV20936253200

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.