După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 aprilie 2017

Libertatea.ro: Vasile Tofan predică pentru deținuți: "Nu are importanță la ce biserică merg eu. Dacă măcar doi-trei deținuți acceptă să abandoneze viața care au dus-o până acum și să se întoarcă la Dumnezeu, înseamnă că am reușit să fac ceva care să rămână pentru veșnicie”

Vasile Tofan (49 de ani, box, baptist)
Vasile Tofan visa la începutul anilor ’90 să devină un Cassius Clay al Romaniei. Visa să ajunga primul boxer la categoria super-grea, indiferent de preț. Însa între culmile gloriei și capcanele vieții, diferența era tot mai mica. Ajuns în Germania, a fost racolat de o bandă de raufăcatori, fiind implicat în câteva spargeri. Abia câns a ajuns după gratiile reci ale închisorii a început să-și pună întrebări și să încerce să se îndrepte. A trecut la baptism.O poveste adevărată pe care a sigilat-o între coperțile cărții sale – ”Am fost orb, și acum văd”, dar o și împărtășește deținutilor, în calitate de misionar al unei fundații agreată de Ministerul de Justiție.
”Nu are importanță la ce biserică merg eu. Dacă macar doi-trei deținuți acceptă să abandoneze viața care au dus-o până acum și să se întoarcă la Dumnezeu, înseamnă că am reușit să fac ceva care sa ramana pentru veșnicie” – Vasile Tofan, fost campion național.
Continuarea pe www.libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.