După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 aprilie 2017

Balena Albastră, la Satu Mare. Două fete, cât pe ce să fie victime

Chiar dacă s-a speculat mult în ultima perioadă pe marginea Balenei Albastre, jocul care a băgat spaimă în părinți, au fost confirmate și primele două victime ale acestui joc la Satu Mare. Este vorba despre două surori, una dintre ele elevă de liceu, cealaltă elevă de școală gimnazială. Dacă nu erau depistate la timp, foarte probabil că s-ar fi ajuns la gesturi mult mai grave.
Primii care au văzut faptul că cele două fete sunt tăiate pe mâini au fost profesorii. Aceștia au anunțat Inspectoratul Școlar Județean a cărui conducere a organizat un amplu plan de salvare a celor două tinere. Echipe întregi de psihologi au lucrat cu cele două surori iar acum acestea sunt atent supravegheate.
Continuarea pe www.portal.ro
Vezi și alte articole despre "Balena Albastră": 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.