După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 aprilie 2017

✡ Alfa Omega TV: Maratonul din Ierusalim - a șaptea ediție (2017)


Acesta este al șaptelea maraton anual din Ierusalim, cel mai amplu de până acum. Mai bine de 30.000 de alergători s-au sculat foarte devreme azi dimineață, ca să participe la acest maraton și la alte întreceri. 

Nir Barkat: Avem peste 30.000 de alergători din peste 60 de țări din lume. Trebuie să ascultați ce spun ei. Înainte de a alerga, participă la evenimentul spiritual, nu numai la evenimentul sportiv. 

Milind Soman: Acesta nu este doar un maraton. A fost un semn pentru mine ca să vin în vizită. Ce am văzut azi a depășit orice așteptare pe care am avut-o.

Primarul Ierusalimului, Nir Barkat a avut ideea organizării maratonului, ca să îi atragă în oraș pe cei care în mod normal nu ar fi venit în vizită. Anul acesta se sărbătorește a 50-a aniversare a reunificării Ierusalimului.

Nir Barkat: Pentru mine maratonul reprezintă o oportunitate de a arăta orașul. 
Ilanit Melchior: Pentru mine este un eveniment, unde familiile și copiii sunt motivați să alerge. 

Alergătorii pot alege între maraton, semi-maraton, întrecere de 5 km sau de 10 km și întreceri pentru familii. 

Danny Gimpel: Ne-am sculat la ora 5 dimineața ca să ajungem aici devreme ca să alergăm în această atmosferă minunată a Ierusalimului.

Diversele trasee duc alergătorii lângă zidurile antice, prin orașul vechi, de-a lungul unor rute istorice și prin cartiere moderne și prin centrul orașului.

Unii au alergat pentru a susține anumite cauze, precum Rick Roebert care a alergat pentru lucrarea CBN-ului Operation Blessing. 

Rick Roebert: Am citit despre lucrarea din Israel pe care o are Operation Blessing. A fost o bucurie pentru mine să văd că ajutați săracii din Israel.
Indiferent dacă aleargă pentru o cauză sau pentru a se distra, maratonul de la Ierusalim a devenit o destinație pentru tot mai mulți dintre alergătorii din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.