După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 31 martie 2017

SONDAJ EVZ. Sunteţi de acord cu căsătoriile gay, cu parteneriatele civile sau sunteţi împotriva ambelor?


Parlamentarii amână votarea articolului de lege care să definească familia ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Miercuri, în loc să-i dea votul final, deputații l-au scos de pe ordinea de zi pe motiv că „nu există niciun argument legal sau constituţional” prin care acest for este primul sesizat. Cu o zi în urmă, îl votaseră pe articole.


 Printre motivele pentru care nu se ia încă o decizie fermă în Parlament se numără sesizarea de la CCR, făcută de doi bărbați căsătoriți în Belgia, împotriva articolului 277, alineatele 2 și 4 din Codul Civil, care nu permit recunoașterea pe teritoriul României a căsătoriilor între persoanele de același sex. Curtea evită din luna iulie 2016 luarea unei decizii pe această temă. Dacă sesizarea va fi admisă de plenul CCR și, în paralel, va fi legiferată definiția familiei în forma discutată astăzi, se vor produce discriminări între cei cărora li se va refuza căsătoria și cei cărora li se vor recunoaște uniunile încheiate în alte țări. Consecința? Ar putea fi chiar schimbarea articolelor cerute de Coaliția pentru Familie. La ultimul termen, din 29 noiembrie 2016, CCR a spus că amână pentru 30 martie 2017 luarea unei decizii. Motivul oficial – anunțat de președintele Valer Dorneanu – a fost că s-a cerut un punct de vedere asupra cauzei de la Curtea de Justiție a UE.
Continuare pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.