sâmbătă, 18 martie 2017

Sebastian Bodu: Dacă zici că homosexualii nu ar trebui lăsați să voteze, ai pus-o: amendă de la CNCD, proces civil pentru defăimare... Dacă, însă, spui că părinții și bunicii noștri nu ar trebui lăsați să voteze, e cool. Ești lider al hipsterimii


Doctorul Leon Dănăilă, considerat unul dintre geniile chirurgiei românești, a acordat un interviu în care a vorbit și despre problematica homosexualității.

Acum deputat din partea PNL, doctorul a afirmat că este un susținător al căsătoriei naturale, al familiei, pentru că doar un bărbat și o femeie pot forma o familie și da naștere copiilor.

O asociație obscură, MozaiQ, l-a reclamat deja pe dr. Dănăilă la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, Andrei Nicolae Popa - simpatizant PSD,  cere boicotarea referendumului despre familie în mass- media, dar și „să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum”. Până acum nimeni nu s-a autosesizat în acest caz și nu a fost luată nicio măsură.

Sebastian Bodu a comentat aceste evenimente și nu înțelege de ce declarațiile doctorului Dănăilă au fost aspru criticate, iar cei de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării au fost sesizați și în acest caz se poate ajunge la un proces civil pentru defăimare, în schimb la reacția liderului studenților nu s-a sesizat nimeni pentru jignirile împotriva părinților și bunicilor din această țară.
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.