După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 martie 2017

MISIUNEA SPERANȚA ÎN CAMBODGIA


Dragii noștri,
 
Mulțumim Regelui Isus Hristos pentru că zilnic ne poartă din glorie în glorie și din biruință în biruință prin harul Lui nemărginit. Am avut bucuria în luna februarie să fim martori la lucrarea Duhului Sfânt care a smuls de sub puterea Satanei 24 de suflete pentru care de asemenea a curs sângele prețios al Domnului Isus. Fiecare evanghelizare pe care am făcut-o în această lună a fost în sate puternic împotrivitoare Cuvântului. Despre concertul evanghelistic când s-a aflat că este organizat de creștini oamenii din sat au început să avertizeze vecinii să nu meargă. În ciuda denigrărilor au venit mulți să asculte Cuvântul Adevărului. Opt suflete au luat pe loc decizia de a urma pe Domnul, altele de rușine au mai amânat.

În satul Praamroi, provincia Kandal, evanghelizarea s-a făcut în curtea primarului. Acolo 4 suflete și-au predat viața Domnului Isus printre care și primarul satului. Soția primarului a fost foarte împotrivitoare și îl certa și îi striga să nu se grăbească să ia decizii pripite de a urma ”dumnezeii străini”, ci să urmeze numai dumnezeii cambodgieni. Dar el a refuzat să o asculte spunându-i că niciodată vreun dumnezeu cambodgian nu a făcut nimic pentru el și nici nu vrea să ajungă în locul unde sunt toți idolii, adică iazul cu foc. Asupra celorlalte 3 persoane s-au făcut la fel presiuni din partea vecinilor ca să nu îl accepte pe Isus. Le-am predicat din Luca 16:19-31 despre bogatul și Lazăr. Cei care L-au primit pe Isus au spus că ei sunt conștienți că de acuma toată lumea îi va vorbi de rău și îi va face de rușine în sat și nu le pasă, dar ei nu vor să ajungă ca și bogatul în acea ipostază după moarte când nici banii, nici familia, nici renumele nu te mai pot ajuta cu nimic.

Am fost vizitați de o echipă YWAM cu tineri misionari din Romania și India și ne-am bucurat mult de slujirea lor la orfelinatul din Krasang unde au fost o reală binecuvântare pentru copii.

Spre finalul lunii am găzduit echipa Misiunii Speranța cu care am slujit împreună la orfelinat și în satele unde avem începute lucrările. Sute de copii și adulți au beneficiat de dulciuri, alimente, etc... și de binecuvântările spirituale cu care si-au adus contribuția fiecare dintre membrii echipei. Am organizat apoi un concert evanghelistic unde două suflete și-au predat viața lui Isus. În ultima zi de slujire ne-am bucurat la râul din Banang de botezul a 6 credincioși care au depus mărturie publică despre credința lor!

În luna martie am fost invitați din nou de către vice-președintele Cultului Baptist din Vietnam să predăm la o conferință de lideri cu tema: ”Consilierea și grija pastorală”. Dorim ca de obicei să le ducem fraților noștri Biblii și materiale evanghelistice care sunt atât de necesare și importante pentru ei ca să le procurăm noi din afara granițelor țării. Dacă dorești să contribui la cumpărarea literaturii creștine pentru Vietnam o poți face donând la conturile de mai jos.
Vă mulțumim tuturor celor care ne sunteți alături și sunteți statornici în susținerea lucrării din Cambodgia și Asia de Sud-Est.
 
Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001

www.churchplantingasia.com
Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Church Planting Asia

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.