După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 25 martie 2017

Marșul pentru Viață revine la Tîrgu-Mureș

„Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” este tema Marșului pentru Viață care va avea loc în acest an pe 25 martie.
Peste 260 de orașe din România și Republica Moldova s-au alăturat mișcării din acest an ce are drept scop apărarea vieții încă din momentul concepției.
Organizatorul Marșului pentru Viață de la Tîrgu-Mureș, protopopul greco-catolic Dan Fodor:
Este foarte important pentru fiecare dintre noi să spună Da Vieții și să ia atitudine față de lucrurile rele care se întâmplă în viața noastră și în jurul nostru. Foarte multe mame își omoară copiii fără să-și dea seama, fără să conștientizeze răul făcut. Noi nu judecăm pe nimeni, nu venim să aruncăm cu pietre ci tocmai venim să tragem un semnal de alarmă, o atenționare față de toți cei care nu sunt conștienți de răul care se face în societate. Trebuie să spunem lucrurilor pe lume (avortul) este un omor care se face liber consimțit. Este o viață luată și cred că este important, pentru noi creștinii, să luăm apărarea celor care nu au apărare.”
La Tîrgu-Mureș, marșul va avea loc în 25 martie, la ora 12,00, în Piața Teatrului unde vor participa reprezentanții tuturor cultelor creștine. Radio Tîrgu-Mureș este partener media al evenimentului.
Cristina Bulbescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.