miercuri, 29 martie 2017

Homosexualii se prezintă pe ei înșiși, ep.2. Declarația de Sentimente și Rezoluții, a Tineretului LGBT din New York: SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să includă toate tipurile de sexualitate în programele lor școlare

Continuăm serialul „Homosexualii se prezintă pe ei înșiși”, cu episodul doi. De această dată este vorba despre 
Declarația de Sentimente și Rezoluții, realizată de către Coaliția Tineretului LGBT din Statul New York: 
„SUNTEM HOTĂRÂȚI ca întreaga legislație care restricționează accesul la și disponibilitatea planificării familiale, a controlului reproducerii (contracepția), informarea, serviciile și tratamentul pentru sănătatea reproducerii să fie eliminată (n.n. - legăturile strânse dintre homosexuali și mișcarea pro-avort, pro-contracepție).

SUNTEM HOTĂRÂTI ca toate fondurile federale, statale și locale pentru școlile și universitățile publice și private să fie suspendate până când vor fi eradicate toate discriminările pe baza orientării sexuale (n.n. - a se nota dorința de a le impune tuturor cu forța credințele lor, deja realizată în mare parte).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să includă toate tipurile de sexualitate în programele lor școlare (n.n. - este un alt mod subtil de a introduce ore impuse și obligatorii de «sensibilizare», al căror scop este de a face propagandă și a forța studenții să accepte că ceea ce pe vremuri era considerat drept păcat, acum este «doar un alt stil de viață». Deja s-a realizat în Occident, în mare parte).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să discute despre realizările homosexualilor, lesbienelor și bisexualilor în literatura, istorie, matematica, știință, arta, muzica și alte materii.

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să dezvolte un program de studii despre homosexuali și lesbiene.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.