După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 martie 2017

Declaraţia politică din 28 martie 2017 a doamnei deputat Florica Cherecheş: „Pentru familie, pentru viață, pentru viitor!” (VIDEO)

Sâmbătă, de sărbătoarea Bunei Vestiri, a avut loc la Oradea, Marșul pentru viață, tema din acest an fiind „Ajută femeia și copilul. Ei depind de tine!”
În acest an, Marșul pentru viață s-a organizat în 138 de orașe din România și 149 de localități din Republica Moldova, pentru a atrage atenția asupra necesității sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină. În România, au participat la aceste evenimente în jur de 110.000 de persoane.
În aproximativ 64% din cazuri, femeile recurg la avort pentru că simt că au de dus singure povara creșterii și întreținerii copilului, sau sunt forțate de partenerii lor să facă avort, sub amenințarea că le vor părăsi. Alegerea avortului nu este în fapt o alegere, ci apare ca unica soluție pentru a ieși din criza de sarcină, mai ales în lipsa unei informări a femeii cu privire la umanitatea copilului în fiecare etapă a vieții intrauterine, precum și a alternativelor la avort. Majoritatea femeilor în criză de sarcină ar păstra copilul dacă ar ști că tatăl copilului le va fi alături și că vor fi sprijinite de familie. O sarcină nedorită nu e doar problema femeii, e și a bărbatului cu care a conceput acel copil, dar și a societății în general. Pe de altă parte, un avort poate să priveze femeia de bucuria de a fi vreodată mamă, pe lângă faptul că-i pune viața în pericol.
În condițiile unui declin demografic accentuat, a unei îmbătrâniri a populației și a unei rate relativ ridicate a mortalității infantile, este esențial să protejăm cu toții viața copiilor nenăscuți și să fim alături de femeia aflată în criză de sarcină. Este absolut greșit ca un copil să fie perceput ca un obstacol în calea împlinirii unei femei, a bunăstării ei ori a realizării profesionale. Copilul este un dar pe care o femeie îl aduce societăţii, care, la rândul ei, îi este datoare cu întreg sprijinul necesar.
Haideți să stăm alături de familiile tinere și de femeile care trec printr-o criză de sarcină și să le ajutăm să elimine criza, nu copilul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.