După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 martie 2017

Alfa Omega TV: Președintele Trump a semnat un decret privind libertatea religioasă


Avem noi informații cu privire la brutăria care a ajuns în centrul unei controverse pe plan național, privind drepturile homosexualilor.

Libertatea religioasă e o problemă controversată care devine tot mai populară, cu multe cazuri mediatizate. Una este foarte semnificativă pentru creștini. 
Cât de important este faptul că președintele Trump a semnat un decret privind libertatea religioasă?
Tony Perkins: În ultimii opt ani, prin acțiuni politice, administrația Obama a promovat ideea conform căreia exprimarea religioasă în public este ceva greșit. A pus credința în carantină, între zidurile bisericilor noastre. 
Tony Perkins, președintele Family Research Council i-a sfătuit pe membrii administrației Trump cu privire la acest subiect și acum vrea ca președintele să ia măsuri.
Tony Perkins: Conform decretului, oamenii își pot trăi viața conform credinței, nu trebuie să o lase acasă sau la biserică. 
Cu alte cuvinte, libertatea religioasă se aplică în toate domeniile vieții, care includ afacerile și guvernul. Proiectul decretului a apărut cu mai multe săptămâni în urmă și a fost criticat de grupurile LGBT și de niște liberali. Acesta acoperă o gamă variată de probleme, precum protecția pentru cei care susțin căsniciile tradiționale. Un alt exemplu: grupurile religioase și alte grupuri nu vor avea nevoie de asigurare medicală care să acopere anticoncepționalele sau avortul. Decretul poate garanta scutirea de taxe a grupurilor religioase care își exprimă opinia în politică. 
Cât sunteți de convins că acest decret va fi aplicat? Știți, cumva, când va fi aplicat?
Tony Perkins: Nu știu când va fi aplicat, dar cred că va avea loc mai devreme decât mai târziu. Știu că această administrație se va ocupa de această problemă. Cred că administrația Trump, și însuși președintele înțelege nevoia și sunt convins că se va ocupa de această problemă.
Cum rămâne cu oamenii ca Eric și Melissa Klein, cuplul din Oregon care a fost amendat pentru că a refuzat să confecționeze un tort pentru o căsătorie de homosexuali?
Tony Perkins: Nu este vorba de faptul că nu au vrut să presteze servicii pentru un cuplu homosexual sau lesbian. Ei nu au vrut să presteze servicii creative pentru o nuntă. Ei au vândut produsele lor clienților așa cum a făcut floralul Barronelle Stutzman, o femeie extraordinară care a servit fiecare client, dar nu a vrut să își folosească darul creativ ca să facă parte din ceva, care din perspectivă creștină este sacră, căsătoria.
Perkins susține acest decret și își exprimă speranța că Congresul va aproba o lege care asigură o protecție permanentă pentru credincioși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.