duminică, 26 martie 2017

Agerpres.ro: Președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a declarat sâmbătă, la Oradea, că este "o mare dezamăgire" neonorarea angajamentelor PSD, PNL și ALDE în legătură cu proiectul privind revizuirea Constituției, dar speră că referendumul va avea loc în jurul datei de 15 mai...

"Noi, Coaliția pentru Familie, sperăm și credem că angajamentele făcute de cele trei partide în noiembrie 2016 vor fi respectate, chiar dacă cu întârziere. E o profundă dezamăgire a noastră că aceste angajamente au devenit la ora actuală caduce, în sensul că promisiunea pentru luna aprilie nu mai poate fi îndeplinită. Credem că respectarea angajamentelor ține de bun simț, de normalitatea democrației și a dialogului dintre oameni. Protocoalele nu au fost denunțate, nu au fost anunțate nici întârzieri, noi am investit încredere și propriul cuvânt, ne așteptăm ca și partenerii noștri să facă același lucru", a afirmat, pentru AGERPRES, Mihai Gheorghiu, cu ocazia adunării publice din Piața Unirii.
El a spus că trei milioane de oameni nu pot fi ignorați. "Dar putem să înțelegem că probabil există presiuni, interese sau dezinteres, dar sperăm totuși ca referendumul să fie convocat în jurul datei de 15 mai, pentru că datele stabilite nu mai pot fi respectate", a adăugat Gheorghiu.
Continuarea pe www.agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.