luni, 6 februarie 2017

Viorel Iuga — Reafirm că am fost şi sunt o persoană independentă faţă de orice partid şi voi face ce depinde de mine ca cei care aşezaţi pentru o anumită perioadă la conducerea României să cunoască valorile creştine prezentate în Sfintele Scripuri, să le respecte şi să dea legi care să ne permită să le respectăm...

Datorită întrebărilor primite de la unii colegi şi datorită unor comentarii pe paginile de socializare, pentru toţi cei interesaţi sinceri de adevăr, vreau să fac următoarele precizări:

1. Când am cerut Preşedintelui României să se exprime în dreptul familiei, nu am fost împotriva sau favorabil unui partid. Am dorit binele României!
2. Când am cerut să ne rugăm pentru alegerile din România, nu am avut în vedere binele unui partid. Am dorit binele României!
3. Când am cerut să ne unim şi să ne angajăm la 100 de zile de rugăciune pentru Preşedinte, parlamentari şi ţară nu am fost împotriva sau favorabil unui partid. Am dorit binele României!
4. Când v-am rugat să îi cerem Preşedintelui şi Guvernului să dea curs dorinţei cetăţenilor şi să organizeze referendumul pentru definirea clară a familiei, nu am fost împotriva sau favorabil niciunui partid. Am dorit binele României!
5. Când v-am rugat să nu ne compromitem valorile, ci să trăim cum ne-a învăţat Cristos, ca lumină şi sare, nu aveam în vedere binele vreunui partid. Am dorit binele României!
6. Când vă îndemnam să ne rugăm pentru toţi cetăţenii României, indiferent de locul şi modul în care îşi arată nemulţumirea faţă de minciună, furt, dictatură, legi nedrepte, etc. nu aveam în vedere ridicarea sau coborârea unui partid. Am dorit binele României!
7. Când vă chemam recent la cercetare, pocăinţă şi trăire în unitate, în dragoste şi în adevăr, nu aveam în vedere binele unui partid. Aveam în vedere binele României!
Dragi fraţi de credinţă şi neam,
Reafirm că am fost şi sunt o persoană independentă faţă de orice partid. Sunt şi cu ajutorul Domnului voi rămâne o persoană care crede în valorile creştine prezentate în Sfintele Scripuri şi voi face ce depinde de mine ca cei care aşezaţi pentru o anumită perioadă la conducerea României să le cunoască, să le respecte şi să dea legi care să ne permită să le respectăm.

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.