miercuri, 1 februarie 2017

Trei televiziuni au fost AMENDATE DRASTIC de CNA pentru că l-au vorbit de rău pe George Soroș în emisiuni. Membrii CNA se întreabă: Ce a făcut Soroș? Care e problema?

În timp ce în Statele Unite ale Americii sunt emisiuni întregi dedicate influenței miliardarului George Soroș în viața politică și economică a țării, în România acest lucru este de netolerat pentru Consiliul Național al Audiovizualului.

Astfel, trei televiziuni au fost amendate pentru că în timpul campaniei electorale, s-a vorbit despre influența pe care rețeaua Soroș o are asupra sistemului politic și judicidiar din țara noastră.

România TV a fost amendată cu 100.000 de lei pentru că a avut emisiuni în care s-a vorbit numai despre George Soroș. 

Dorina Rusu, membră a CNA și persoană care se recomandă a fi președinte al unui ONG care apără libertatea de exprimare!, s-a arătat nemulțumită că în unele zile s-a vorbit doar de rău de Soroș.

„Când am făcut această autosesizare am văzut că se lansau tot felul de ipoteze și acuzații legate de Soroș. La început cred că toată lumea a luat-o puțin în glumă. După aceea, când am văzut ca de dimineață până seară, și cred că nu a fost nicio zi și se vede din redactarea acestei monitorizări, cât a fost de mare dezinformarea, manipularea. De dimineața până seara la România TV s-a vorbit despre Soroș (...).

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.