După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 februarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Moisa, Cambogia

EVANGHELIZĂRI ȘI BOTEZURI 

Dragii noștri,

     Harul și binecuvântarea Tatălui nostru cel ceresc este cu noi mereu și ne gratifică slujirea în via Lui.

    Luna ianuarie a fost plină de activitate în domeniul evanghelizării, studiului biblic și al ucenicizării. Puterea Evangheliei lui Hristos a smuls opt suflete din lanțurile păcatului și idolatriei. Satele și zonele în care am fost așteaptă să mergem din nou și să predicăm în public la cât mai mulți oameni. Astfel am început pregătirile de organizare a unui concert evanghelistic în zona Chisour Mountain, provincia Takeo, în data de 11.02.2017. Fiind o zi de sărbătoare națională, nu se lucrează și locuitorii multor sate vor participa în număr considerabil.

     Am continuat conferințele lunare de echipare și formare de păstori, lideri, etc... cu participarea a peste 50 de persoane din diferite biserici. Admirăm dorința lor de a studia și a aprofunda Cuvântul lui Dumnezeu și de a ajunge cu totul destoinici și desăvârșiți pentru orice lucrare bună.

     Cum deja știți în provincia Battambang este o lucrare înfloritoare de care ne bucurăm mult. Pe 28.01.2017 am mers cu toții la râul din apropiere pentru a oficia botezul în apă a celor 10 candidați. Ei au declarat în fața multor martori lepădarea lor de idolatrie, budism, animism sau orice alte practici demonice și L-au mărturisit pe Isus Hristos ca Domn al vieții lor.
   
Rugați-vă pentru evanghelizarea din 11 Februarie pentru ca Domnul să dea izbândă și să aducă pe tot mai mulți oameni pierduți la slavă. 

Avem nevoie de sprijinul vostru și pentru acoperirea cheltuielilor de organizare care sunt în jurul a 400$.(închiriere spațiu, sistem de sunet, materiale evanghelistice, etc...)

    Vă mulțumim tuturor celor care ne sprijiniți constant și vă sacrificați cu dragoste pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu! Ne rugăm pentru voi și vă binecuvântăm în numele lui Isus!

   ”Te voi lăuda printre popoare, Doamne! Te voi cânta printre neamuri. Căci  bunătatea Ta ajunge până la ceruri şi credincioşia Ta, până la nori. Înalţă-Te  peste ceruri, Dumnezeule, peste tot pământul să se întindă slava Ta!” - Ps.57:9-11
 
Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu

RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001


www.churchplantingasia.com
Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Church Planting Asia

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.