După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 februarie 2017

Senatul a transmis Camerei inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției pentru o primă dezbatere

Senatul a decis miercuri să transmită pentru o primă dezbatere Camerei Deputaților inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției, prin care se stabilește că familia este întemeiată pe căsătoria între un bărbat și o femeie.
Senatorul Titus Corlățean (PSD) a explicat că, potrivit Legii fundamentale, procedura ar fi trebuit să înceapă la Camera Deputaților și nu la Senat, cum a fost repartizată în octombrie 2016. El a recomandat compartimentelor de specialitate ale Parlamentului "mai multă atenție în gestionarea acestor subiecte" și le-a solicitat colegilor deputați să trateze cu celeritate subiectul.
"Situația este regretabilă cu atât mai mult cu cât tema este extrem de importantă. Trei milioane de cetățeni au semnat această inițiativă de revizuire și pierdem timpul. (...) În grupurile parlamentare ale actualului Senat s-a anunțat că ar avea loc un referendum în primăvara acestui an. Probabil va fi dificil în contextul în care procedura se reia la Camera Deputaților. Deci un apel la celeritate către colegii din Camera Deputaților pentru ca Senatul ulterior să finalizeze această procedură și pentru ca cetățenii să se pronunțe prin referendum popular asupra unui subiect, cel al familiei, extrem de important", a spus Titus Corlățean în plenul Senatului.
Continuarea pe www.agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.