joi, 2 februarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

"Tu rămâi Același și anii Tăi nu se vor sfârși"   

Dragi prieteni,

      Începem acest an cu inimile pline de recunoștință către Dumnezeu și către voi, partenerii noștri în lucrare, care v-ați alăturat de-a lungul celor 5 ani de activitate misionară în Mongolia. Cu toate că am avut parte și de lacrimi, durere și lupte, au fost ani în care am fost foarte conștienți de prezența și binecuvântarea lui Dumnezeu asupra noastră.
       Suntem încântați și plini de optimism cu privire la ceea ce Dumnezeu urmează să facă și în acest an. El este la lucru în procesul de transformare al indivizilor, comunităților și a națiunilor și este atât de bun cu noi încât ne permite să lucrăm împreună cu El în marele seceriș. De aceea vă prețuim și suntem încurajați văzând rolul pe care fiecare dintre dumneavoastră vi-l asumați în această lucrare.
          Proiectele asupra cărora ne vom concentra atenția pe parcursul anului 2017 sunt următoarele (pentru informații detaliate, vă rugăm să dați click pe titlul proiectelor de mai jos):
 

1. Evanghelizare prin sport

2. Școala de limbă engleză

3. Proiectul de plantare de biserică

4. Proiectul de construcție de la Ulziit

5. Tabere evanghelistice

6. Școala de misiune


           Pentru că dorim ca în acest an să vă ținem mai conectați la desfășurarea și evoluția lucrării, ne propunem ca la finalul fiecărei săptămâni să vă aducem în atenție câte unul dintre aceste proiecte, prezentând nevoile specifice și motivele de rugăciune particulare.
            Câteva moduri prin care veți putea lua parte activă la lucrare, atunci când veți primi vești despre vreunul dintre proiecte, sunt:


1  Rugându-vă pentru nevoile concrete ale proiectului respectiv
2.   Prezentând detaliile proiectelor în cadrul adunării sau în grupuri restrânse de rugăciune, școală duminicală sau întâlniri de tineret. Alături de informațiile actualizate ale proiectelor veți găsi atașat în e-mail și un fișier Power-Point pe care îl veți putea folosi la aceste prezentări.
3.       Invitând prieteni credincioși, care ar putea fi interesați să primească vești de pe câmpul de misiune și să mijlocească pentru lucrarea din Mongolia, să se aboneze
 AICI pentru a primi buletinul nostru de informare.
4.   Participând la o călătorie misionară în Mongolia și implicându-vă personal într-unul dintre proiecte, sau susținând un potențial voluntar.
5.     Facilitând desfășurarea proiectelor în cauză contribuind la necesarul de resurse și materiale.
"... ca unii care știți că veți primi de la Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Cristos."

 
Cu prețuire multă, Sami,
Ani și Chinzo


Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.