După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 11 decembrie 2020

Scurtă biografie a pastorului Daniel Chereji

 

Biografia completă a fratelui Daniel Chereji, o puteţi citi AICI.

Fratele Daniel Chereji s-a născut la data de 16 iulie 1967 în localitatea Cehei din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj fiind al şaptelea copil. Părinţii fratelui s-au numit Florian şi Emilia Chereji, credincioşi baptişti la a doua generaţie de naţionalitate română.

La doar 15 ani, în data de 18 iulie 1982 a fost botezat de către păstorul Aurel Tanc de la Oradea în biserica din localitatea natală.

În 11 august 1990 se căsătoreşte cu Mihaela Bucur iar Domnul i-a binecuvântat cu 2 copii, Rut şi Paul.

În anul 1991 intră la Institutul ,,Emanuel” din Oradea la profilul teologie pastorală, cursuri de zi.

La 12 ianuarie 1992, Biserica din Cehei îl alege ca şi păstor în cadrul Adunării generale a bisericii.

În anul 1998 acceptă invitaţia Bisericii Baptiste ,,Sfânta Treime” din Baia Mare de a păstori alături de fratele Iosif Morcan. Aici slujeşte până în anul 2000.

În perioada anilor 2002 – 2007 pune bazele unei noi biserici, a cărei construire este finalizată în iunie 2007. Biserica va primi numele de ,,Biruinţa”, de unde păstorul şi fratele nostru drag va boteza atâtea suflete pentru Domnul şi va organiza o mulțime de activități binefăcătoare.

A fost un păstor cu multe calități, printre care amintesc: predicator binecuvântat de Dumnezeu cu mult har, un bun administrator, un scriitor și poet de o mare profunzime, a fost activ și nu s-a dat înapoi de la lucrarea Domnului, deși sănătatea îi era șubredă.

În ziua de 11 decembrie 2020, fratele Daniel Ghereji este chemat de  Dumnezeul pe care l-a iubit și glorificat în versurile sale, acasă, ca să nu mai fie în suferință, ci în bucurie veșnică. 

Predică fratele Daniel Chereji, la serviciul de înmormântare al fratelui Mesaroș Ioan, 19 martie 2020, la începutul pandemiei de COVID - 19:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.