sâmbătă, 4 februarie 2017

Marius Cruceru – De ce trebuie să cadă acest guvern, chiar dacă renunță la Ordonanța ghinionistului nr. 13?

Ghinion! N-au tras numărul cîștigător. Asta este!  Vor mai trage o dată. Pînă cînd iese numărul cîștigător! Se poate paria pe mișcarea asta! Asta a fost, un ghinion. Nu le-a ieșit, dom-le, dar nu descurajează oameni ca Dragnea. Ponta e pui de gostat față de acest curcan. Lui Ponta îi dădeau lacrimile și avea un nod în gît la recunoașterea înfrîngerii, ceea ce mi-a dat motive să cred că are sentimente. Dragnea este o mașinărie politică. I will be back, pare să ne spună, precum Arnold. E doar puțin ghinionist acest ucenic iliescian.  Ghinion! Ghinion Iliescu, vorba Divertisului din vremea mineriadelor!
Acest guvern trebuie să cadă pentru că și-a demonstrat intențiile, mecanica internă a fost scoală la iveală, mațele i-au fost vărsate pe pămînt de pumnalul mulțimilor. Dar se va reface. Cu vintrele în basma, hoții se vor face bine. Și încă cum! Vor ieși din nou din peșteră și vor lovi pe înserat, dar mai precis, fără strigăte, fără amînare de aplicare cu 10 zile, fără să ne mai dea timp de gîndire.
CTP îl subestimează pe Dragnea. Îl consideră un mic barosan de cartier. Un om care minte fără grimase, privindu-te în ochi fără clipire, chiar mai bine decît Ponta, Năstase sau Iliescu, un asemenea personaj are o putere de repliere billclintoniană.  Este, vorba americanului, reziliant. Se reinventează și se ridică din propria cenușă.
Continuarea pe www.mariuscruceru.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.