După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 februarie 2017

Guvernul olandez inițiază un nou fond pentru finanțarea serviciilor de avort la nivel global

Printre primele acte legislative pe care le-a semnat președintele Trump s-a numărat și reinstaurarea Politicii de la Mexico City, care fusese suspendată de Administrația Obama. Acest act legislativ sistează fondurile publice acordate organizațiilor care oferă servicii de avort la nivel global. Cele mai importante sunt Planned Parenthood International și Marie Stopes International, dar și Fondul ONU pentru Populație va fi afectat, deoarece SUA era un contributor important la finanțarea acestuia.
După numai două zile, Lilliane Ploumen ministrul olandez pentru comerț exterior și cooperare în vederea dezvoltării, a anunțat stabilirea unui fond internațional cu participarea guvernului său, pentru a finanța aceste organizații. Guvernul olandez este dispus să finanțeze cu 10 milioane de dolari fondul, bani care se vor orienta către oferirea de servicii de avort, prin organizațiile globale menționate, în principal femeilor din țările în curs de dezvoltare. Doamna Ploumen a declarat că aceste servicii contribuie la sănătatea femeilor și a chemat toate guvernele care au idei similare să contribuie și ele la inițiativă cu bani publici din țările lor.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.