După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 februarie 2017

Alianța Familiilor din România — Federația internațională a planificării familiale

Secolul XX a fost cel mai sangeros veac din istoria omenirii. A fost o epoca eminamente seculara in care ideologiile seculare au triumfat asupra gandirii traditionale. Mai mult de o treime din populatia lumii a trait sub tirania seculara a ideilor lui Marx si Lenin, incepind din 1917. In toamna acestui an se va implini un veac de la Revolutia Bolsevica care s-a prabusit doar in 1990. Dar ideologia fondatorilor Rusiei Sovietice inca este in viata si la lucru in China Comunista, Corea de Nord si Cuba. Practic, o patrime din populatia lumii inca traieste sub tirania ideologiei Marxist-Leniniste falimentare. Razboaiele si tiraniile inspirate de secularismul  Secolului XX au fost cele mai sangeroase din istoria omenirii.
 
Dupa al Doilea Razboi Mondial secularismul a devenit fundamentul ideologic al Europei postbelice. Chiar daca Europa postbelica nu a ucis pe cei in viata, secularismul i-a ucis pe cei nenascuti. Cu milioanele. Si practicile sangeroase ale Europei au fost exportate in restul lumii, inclusiv China, India, Africa, si America de Nord. Un studiu tocmai publicat ne informeaza ca doar in ultimii 100 de ani un miliard de copii nenascuti au fost avortati. Rusia Bolsevica a fost prima tara din lume care a legalizat avortul, dar dupa al Doilea Razboi Mondial avortul a fost legalizat si practicat cu nesat de restul lumii, cu exceptia Americii Centrale si de Sud, si a Africii. Avortul nu este o practica de inspiratie religioasa, crestina, ori cu origini in gandirea traditionala. Este o practica de inspiratie exclusiv seculara. Noi o numim diabolica. In acest sens putem spune, pe baza unor date obiective, ca secularismul a fost cea mai sangeroasa ideologie din istoria omenirii, iar Secolul XX cel mai sangeros secol din istoria ei.
 
Studiul a fost intocmit de doi cercetatori americani si a fost publicat pe 25 ianuarie. Il aflati aici: http://media.wix.com/ugd/cacd2b_764ee622b1ab4defa7ec36dbc82288d8.pdf Datele statistice date de autori coplesec. Primul Razboi Mondial a ucis 16,5 milioane de fiinte umane. Al Doilea Razboi Mondial a ucis 63,2 milioane de oameni. Avortul ucide 12,5 millioane de copii nenascuti pe an, adica 34,400 pe zi! Majoritatea avorturilor au fost facute in tarile comuniste, 739,4 milioane.
 
Avem oportunitatea, dar si satisfactia, sa prezentam astazi un material tradus de colegii de la Pro Vita si Cultura Vietii despre cea mai groteasca organizatie seculara responsabila pentru anihilarea vietii unui miliard de copii nenascuti, inocenti, si dragalasi. Aceasta organizatie e International Federation of Planned Parenthood, ori Federatia Internationala a Planificarii Familiale. Materialul original a fost alcatuit de organziatia Alliance Defending Freedom din SUA, o organizatie a avocatilor crestini americani. Colegii de la Pro Vita l-au tradus. Mai jos redam citeva pagini din acest studiu masiv, urmaind ca cei interesati sa-l citeasca, in intregime, aici: http://www.culturavietii.ro/2017/01/27/raport-planned-parenthood-istoria-completa/
 
Comentariu introductiv
 
Planned Parenthood (PP) este azi principala organizație de promovare a avortului și a educației sexuale în lume, sub acoperirea așa-numitelor „drepturi sexuale și reproductive”. O importantă arie a activității sale este lobby-ul politic pentru schimbarea legislațiilor care apără valorile morale și drepturile parentale, acestea fiind obstacolele principale din calea realizării obiectivelor oculte ale PP. Deși este teoretic un ONG, totuși, în ultimele decenii, PP are caracteristicile unei „industrii” (big business), cu o „cifră de afaceri” de circa 1 miliard de dolari anual și subvenții de la numeroase guverne și de la instituții internaționale (UE, ONU). Doar guvernul SUA [sub Administratia Obama] o finanțează cu circa 450 milioane USD anual. Planned Parenthood este prezentă, prin organizațiile afiliate, în zeci de țări, inclusiv în țări în curs de dezvoltare. Afiliata din România se numește Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), iar cea din Republica Moldova, Societatea de Planificare a Familiei.
 
Atragem atenția în special asupra următoarelor aspecte din lunga listă a celor analizate pe larg în acest raport: Istoricul organizației este unul de rasism și practici eugenice (paragrafele 5-7, 51-53); Infiltrarea în structurile de guvernare și de autoritate publică (11-12, 24, 28, 29); Susținerea avortului fără limită de vârstă a sarcinii (14) și promovarea eliminării oricăror conotații morale ale avortului (80-81); Opoziția față de drepturile părinților ( 63, 65-69, 77-78); Sexualizarea copiilor sub pretenția satisfacerii nevoii de „educație” sexuală (59-60); Promovarea unor comportamente sexuale iresponsabile și chiar ilegale (70-74); Lobby-ul pentru reducerea vârstei minime legale pentru relațiile sexuale (56-58, 64); Lobby-ul contra valorilor religioase/familiale ale comunităților tradiționale (78-79); Implicare în tranzacționarea cadavrelor, organelor și țesuturilor fetale rezultate din avorturi (34-41); Implicare în moartea unor femei ca urmare a avorturilor sau în abuzarea unor minore (69,82);  Implicare în politica „copilului unic” din China, bazată pe represiune, avorturi forțate și încălcarea unor drepturi elementare (54-55).
 
Nu ne ferim să afirmăm că cel puțin o parte din vina pentru catastrofa demografică a României și a Republicii Moldova de azi și pentru milioanele de avorturi care au însângerat aceste țări după 1990 o au pleiada de grupuri și organizații care promovează așa-zisa „planificare familială”, printre care PP și afiliatele sale locale. În ultimii ani, cel puțin în România, după semnalele de alarmă trase de Academia Română, problema demografică a fost inclusă pe lista amenințărilor la siguranța națională. În ciuda minciunilor pe care le spun Planned Parenthood și alții ca ei, scăderea natalității este în primul rând o problemă culturală și morală și nu una care ține de „bunăstare”.
 
De asemenea, eforturile acestor organizații de a anula drepturile părinților și de a promova în școli o formă de „educație” (sexuală) otrăvită, al cărei obiect este provocarea unor mutații sociale prin schimbarea atitudinii tinerilor față de viața intimă și de familie, ne face să atragem, pe această cale, atenția serviciilor care se ocupă de siguranța națională. De aceea, perpetuarea sprijinului oferit unor astfel de grupări care promovează anti-natalismul și ideologia genocidară a „dreptului la avort”, nu poate fi decât iresponsabilă și trădătoare.
 
Acest raport dorim să se constituie și într-un semnal de alarmă către părinții din România: ceea ce Planned Parenthood și acoliții săi urmăresc este preluarea controlului asupra copiilor, folosindu-se de imensa influență distructivă pe care sexualitatea greșit canalizată o are asupra tinerilor. În fapt, PP continuă și amplifică experimentul „revoluției sexuale” care a distrus morala socială și sexuală în țările occidentale începând cu anii 1950 și a dat roadele otrăvite care se pot vedea azi în situația jalnică din lumea euro-atlantică, aflată într-o perpetuă criză economică, socială, a imigrației și a identității. Părinții responsabili din România și din lume trebuie să se ridice în apărarea copiilor lor, pentru al căror viitor vor da, ei în primul rând, socoteală. Mai multe detalii și în filmul „Războiul împotriva copiilor”.
 
 
Introducere
 
„Chiar dacă eu personal cred în sterilizarea celor debili mintal, a nebunilor și a bolnavilor de sifilis, nu am fost capabilă să descopăr dacă aceste măsuri sunt mai mult decât niște piedici superficiale, atunci când se aplică numărului tot mai mare al persoanelor nepotrivite. [...] Metodele contraceptive, însă, nu doar că îi deschid drumul eugenistului, dar îi conservă munca.” (Margaret Sanger, fondatoare a organizației Planned Parenthood)
 
1. International Planned Parenthood Federation (IPPF) - Federația Internațională a Planificării Familiale, în continuare IPPF, este probabil cel mai numeros și puternic grup ce militează pentru „sănătatea sexuală și reproductivă” și pentru „drepturile” sexuale la nivel mondial. Operează în 172 de țări, prin șase birouri regionale și 152 de asociații membre[1][2]. Asociațiile membre funcționează prin intermediul unor centre care se implică în „educația sexuală” radicală, efectuează avorturi și distribuie pilule și dispozitive contraceptive; de asemenea pledează pentru „drepturile sexuale și reproductive” în cadrul guvernelor la nivel local, național, regional și internațional. În anul 2014, IPPF și asociațiile membre ale acesteia au prestat 149,3 milioane de astfel de „servicii de sănătate sexuală și reproductivă”.
 
2. IPPF a acționat în mare măsură nestingherită, cu ajutorul Națiunilor Unite și al guvernelor din întreaga lume. Activitățile și propaganda Federației trebuie atent urmărite, mai ales datorită sumelor mari pe care le primește ca fonduri din partea instituțiilor și guvernelor europene, precum și a influenței pe care o are și urmărește să o exercite asupra dezvoltării și implementării politicilor privind sănătatea sexuală și reproductivă.
 
3. O cercetare amănunțită a programelor, politicilor și documentelor IPPF și a activității asociațiilor membre scoate în evidență faptul că Uniunea Europeană și guvernele ar trebui să își reconsidere decizia de a o sprijini. IPPF își are rădăcinile în mișcarea eugenistă, lucrează în colaborare cu asociații ce încalcă drepturile omului, promovează sexualizarea copiilor, critică și acționează în vederea suprimării valorilor religioase și culturale ale miliarde de oameni din toată lumea. Printre cele mai problematice situații este susținerea necondiționată a activităților ilegale și imorale ale Planned Parenthood Federation of America (APPF) - Federația Americană a Planificării Familiale, în continuare APPF, organizația membră din Statele Unite. Deși APPF a fost recent surprinsă în timp ce vindea părți ale corpurilor bebelușilor avortați și este sub supraveghere în Statele Unite, IPPF nu și-a exprimat încă îngrijorarea ori dezacordul față de aceste practici.
 
(b) Geneza organizației Planned Parenthood și a Federației IPPF
 
Margaret Sanger - Fondatoarea
 
4. Margaret Sanger a fost cel de-al șaselea copil din cei unsprezece ai familiei Michael Hennessey Higgins (zidar) și Anne Purcell Higgins, amândoi de origine irlandeză. Mama sa a murit de tuberculoză la vârsta de 50 de ani. Sanger a urmat un program de pregătire pentru asistente, iar în 1916 a deschis prima clinică pentru avort, ce a funcționat pentru doar nouă zile înainte ca poliția să o închidă. În 1921, Sanger a înființat Liga Americană de Control al Nașterilor, iar în 1923 prima clinică de avort legală - Biroul de Cercetare Clinică. În anul 1942, Liga Americană de Control al Nașterilor a fost redenumită în American Planned Parenthood Federation - Federația Americană a Planificării Familiale (APPF).
 
5. Materialele scrise de Sanger și discursurile acesteia dovedesc faptul că era o eugenistă ardentă. Activitățile ei de a răspândi metodele contraceptive erau strâns legate și suprapuse cu mișcarea eugenistă. A militat în mod deschis pentru restricționarea procreării în rândul anumitor grupuri ale societății, pe baza unor criterii calitative, ajungând la concluzia că „un factor calitativ, spre deosebire de unul cantitativ, este de o importanță majoră în gestionarea maselor de oameni”[3]. De obicei descria „grupurile sociale speciale” ca fiind „debili mintal” ori „nepotriviți” (unfit)[4]. Sanger a promovat un regim totalitar al familiei: „Nicio femeie nu va avea dreptul legal de a avea un copil, și nici un bărbat nu va avea dreptul de a deveni tată fără un permis de maternitate/paternitate.[...]  Niciun permis nu va fi valabil pentru mai mult de o naștere.”
 
 
6. Sanger a militat de asemenea pentru eliminarea celor cu dizabilități prin mijloace contraceptive, metode considerate de ea ca fiind necesare în atingerea scopului eugenist: „Chiar dacă eu personal cred în sterilizarea celor debili mintal, a nebunilor și a bolnavilor de sifilis, nu am fost capabilă să descopăr dacă aceste măsuri sunt mai mult decât niște piedici superficiale, atunci când se aplică numărului tot mai mare al persoanelor nepotrivite. [...] Metodele contraceptive, însă, nu doar că îi deschid drumul eugenistului, dar îi conservă munca." „Nu am timpul necesar decât pentru a trata foarte rapid câteva dintre convingerile fundamentale care stau la baza propagandei Controlului Nașterilor, și care, așa cum bănuiesc că și dumneavoastră veți consimți, indică faptul că această campanie pentru Controlul Nașterilor nu are valoare strict eugenică, ci este practic un ideal identic cu scopurile finale ale eugeniei.”
 
7. Prima unitate medicală de avort legal ce furniza metode de contracepție a fost înființată de Margaret Sanger în 1923, iar la scurt timp altele i-au urmat. În anul 1939, Sanger a demarat „Proiectul Negro”, ce urmărea să ofere metode contraceptive comunităților afro-americane. Sanger însăși era conștientă că acest proiect putea să apară ca o intenție de a reduce populația de culoare și că angajarea unor persoane de culoare din rândul pastorilor pentru a-l promova ar fi împrăștiat suspiciunile: „Nu vrem să se răspândească zvonul că dorim exterminarea populației de negri, iar pastorul este omul care poate pune în ordine lucrurile, în cazul în care o asemenea idee se naște în mintea unuia dintre membrii mai rebeli.” Suprinzător însă, dat fiind acest context, APPF o descrie pe Sanger ca fiind „Eroina Secolului 20 [...] motivată de compasiunea pentru femeile și copiii din toată lumea. ale căror case le-a vizitat”.
 
Federația Internațională Planned Parenthood
 
8. Eforturile lui Sanger nu s-au limitat doar la Statele Unite. Ea a fost una din principalele forțe din spatele înființării International Committee on Planned Parenthood - Comitetul Internațional al Paternității Planificate (ICPP), o organizație susținută de Fundația Brush, ce a finanțat cercetarea eugenistă[5], și de Societatea Eugenistă (Eugenics Society), ce i-a găzduit pe gratis[6]. ICPP a devenit mai târziu International Planned Parenthood Federation (IPPF) - Federația Internațională a Planificării Familiale, unde Sanger a fost președintă din 1953 până în 1959.
 
9. IPPF, o moștenitoare a ICPP, a reușit de asemenea să folosească logistica Societății Eugeniste[7], care împreună cu Fundația pentru Îmbunătățirea Rasei (Race Betterment Foundation) au oferit sume uriașe Federației IPPF și i-au determinat strategia. În timpul mandatului lui Sanger, reprezentanți de marcă ai mișcării eugeniste au ocupat poziții cheie în cadrul Federației. Spre exemplu, C.P. Blacker, secretar general al Societății Eugeniste, a devenit vice-președinte al IPPF în 1953 și, mai târziu, director administrativ, iar Vera Houghton, membră și mai târziu vice-președintă a Societății Eugeniste Britanice, a fost primul secretar general al IPPF.

Material furnizat de catre Alianța Familiilor din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.