După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 31 ianuarie 2017

Totalitarism: Ontario dorește să creeze propriul Barnevernet anti-religie și pro-ideologie de gen

Dacă va fi adoptat, un nou proiect de lege din Ontario, Legea 89, va înlocui Legea serviciilor pentru copil și familie, care guvernează în prezent serviciile de protecția copilului, asistență maternală și adopție. Supranumit „Legea pentru susținerea copiilor, tineretului și familiilor”, proiectul a fost introdus la scurt timp după ce legislativul a adoptat Legea 28, intitulată „Legea toate familiile sunt egale”, și reflectă aceleași înclinații ideologice.
Legea 89 impune furnizorilor de servicii de protecția copilului, asistență maternală și adopție, precum și judecătorilor să ia în considerare „rasa, descendența, locul de origine, culoarea, etnia, cetățenia, diversitatea familială, dizabilitatea, crezul, sexul, orientarea sexuală, identitatea de gen și expresia de gen” ale unui copil.
Lista de mai sus – nu doar partea referitoare la orientarea sexuală și identitatea și expresia de gen – nu a fost niciodată inclusă până acum în legislația în materie. Următoarele principii au fost suficiente: respectarea nevoii copilului de continuitate a îngrijirii și a unor relații de familie stabile, implicarea copilului și a rudelor acestuia și a membrilor comunității și respectarea diferențelor culturale, religioase și regionale. Aceste principii se adaugă la scopul central al Legii, acela de a „promova interesul superior, protecția și starea de bine a copiilor”.
Legea 89 schimbă aspectele ce trebuie luate în considerare în stabilirea interesului superior al copilului. „Credința religioasă, dacă există, în care este crescut copilul” este eliminată ca aspect ce trebuie luat în considerare, deși acesta este, în prezent, un aspect important, de sine stătător. Lista de factori susmenționați, care include „crezul” copilului, în plus față de „identitatea de gen”, o înlocuiește pe aceasta în Legea 89. În consecință, Legea 89 elimină, de asemenea, cerința ca o instanță să determine credința religioasă în care copilul este crescut, în cel mai scurt timp pe durata audierilor privind protecția copilului.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.