După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 ianuarie 2017

† Cristina Cãpâlnaş a plecat la Domnul!

A plecat in vesnicii Cristina Capalnas ...Dumnezeu sa mangaie pe fratele si prietenul nostru Ionel Capalnas, copii si intreaga familie! Condoleante !

Grupul Omega

Întristarea mi-a cuprins ființa întreagă și nu pot decât să mă rog ca Domnul sa mângâie familiile Capalnas, Mohaupt, Baban și pe toți cei apropiați lor în momentele acestea grele pricinuite de trecerea în veșnicie a celei ce a fost CRISTINA CĂPÂLNAȘ. Mă rog ca Domnul să reverse Pacea și Harul Lui ca să cuprindă pe de-a-ntregul fiecare inimă afectată. Fără de acestea, mesajele noastre de condoleanțe pălesc fără nici o mângâiere.

Cristina Capalnas , dormi în pace suflet bun și credincios.

Steven V. Bonica

Familia Capalnas este bine cunoscuta si stimata in comunitatea romanilor din Chicago si in special in comunitatea evanghelica. Sora Cristina a plecat la Domnul dupa o suferinta trupeasca si a lasat in urma sotul si cei 6 copii. Dumnezeu sa le fie alaturi in aceste clipe dureroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.