După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 1 ianuarie 2017

† Beniamin Hosu, unul dintre cei mai apreciați slujitori ai Bisericii Baptiste Române din Chicago, a plecat Acasă!


La revedere, 
frate Beniamin Hosu!

La vârsta de 85 de ani, fratele Beniamin Hosu, unul dintre cei mai îndrăgiți membrii, unul dintre cei mai apreciați slujitori ai Bisericii Creștine Baptiste Române din Chicago, a plecat acasă. Și-a sfârșit lupta, și-a încheiat alergarea, a păzit credința și în încredințarea noastră deplină, e cu Domnul și cu cei dragi, plecați acasă înaintea noastră! Pentru dumnealui, descarcerarea din trupul supus trecerii anilor, desprinderea din această lume măcinată de boli, necazuri, suferințe este o eliberare, este un câștig. Pentru familie, pentru noi toți ceilalți, plecarea fratelui Beni este o pierdere, generează un gol imens și o durere profundă. Spunem și noi, împreună cu psalmistul David:„Vino în ajutor, Doamne, căci se duc oamenii evlavioși, pier credincioșii dintre fii oamenilor!”(Psalmul 12:1).

În același timp, vă chemăm să fim solidari cu familia îndoliată și să celebrăm împreună viața unui om al lui Dumnezeu! Serviciul de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 Ianuarie, cu începere de la orele 12, în locația Casei Funerare HULTGREN FUNERAL HOME, situată pe 304 N. Main St., în Wheaton, Illinois. Ceremonia de înhumare se va desfășura în incinta Cimitirului din Wheaton, 1209 Warrenville Road.

Ne rugăm ca Dumnezeul nostru, care se prezintă ca pe Sine Însuși ca fiind Dumnezeul oricărei mângăieri, să binecuvinteze familia și biserica cu resursele trebuincioase, de credință, îmbărbătare și speranță!

Pastor A.D.Neiconi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.