După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 31 decembrie 2016

✡ Trump atacă ONU: Nu putem permite ca Israelul să fie tratat cu atâta lipsă de respect. 20 ianuarie se apropie!


Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a taxat rezolutia ONU impotriva Israelului, condamnand "dispretul" si "lipsa de respect" la adresa acestui stat. Trump incurajeaza Israelul sa ramana "puternic", deoarece "20 ianuarie se apropie cu repeziciune".

"Nu putem continua sa permitem ca Israelul sa fie tratat cu atata dispret si lipsa de respect. Obisnuia sa aiba un prieten important in SUA, dar nu mai este asa.

Inceputul sfarsitului a fost ingrozitoarea intelegere cu Iranul (acordul nuclear privind programul nuclear al Teheranului - n.red.), iar acum asta (rezolutia ONU - n.red.)! Ramai puternic, Israel, 20 ianuarie se apropie cu repeziciune!", a scris pe Facebook Donald Trump.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite a aprobat saptamana trecuta o rezolutie istorica, prin care se solicita liderilor israelieni sa puna capat construirii ilegale de colonii evreiesti in Teritoriile Palestiniene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.