După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 decembrie 2016

† Ben Oni Ardelean – Veste extraordinară din Canada! IZBÂNDĂ în cazul familiei Pantaia!

După mai bine de 2 ani de suferință, fetița familiei Pantaia, Abigail, a fost eliberată din sistemul de protecție al copilului din Canada. Mă bucur pentru această rezolvare pozitivă a situației și apreciz că s-a ajuns la această rezoluție. Doamne-ajută!

Redau mesajul primit de la bunica fetiței:

„Sunt bunica fetitei Abigail Pantaia din Canada luata de Protectia Copilului de mai bine de 2ani de zile. Dupa un calvar ce nu doresc nimanui...,pot sa va dau acum si vestea de bucurie: Abigail este libera,in sinul FAMILIEI extinse.

Metoda de salvare a fost ce propuneau si domnii senatori Titus Corlatean si Ben-Oni Ardelean cu ocazia vizitei la Calgary. Bunica ajutata de o doamna avocata de origine romana au facut o co-aplicatie la court intre bunica si dinsa, am mai avut si o alta avocata buna, de domeniul familiei-cunoscuta si apreciata in regiune,si a 4-a persoana o experta independenta care prin prezenta proprie si-a sustinut lucrarea.

Deci,4 femei,4 MAME-care au facut tot ce le statea in putere. Bineinteles...,ajutorul divin cerind la orice pas...si pe care l-am simtit deplin.
Judecatorul la inceput a declarat ca este un caz foarte dificil, 30.000 pagini, a studiat si a recitit de multe ori o parte din dosar.

Coaplicanta bunicii ,doamna avocata de origine romina din prima zi a trial-lului a facut o impresie convingatoare ,credibila de toata lumea ,-cind s-a angajat chiar s-o creasca pina la 18 ani pe fetita noastra pe linga cei doi copii ai dinsei de virsta apropiata.

O MINA nevazuta dar simtita de cei care si-au pus increderea in El a condus totul, judecatorul si partea adversa prin intrebarile parca ne ajutau sa fim din ce in ce mai credibili. Chiar avocatul copilului a facut declaratia ca aceasta coaplicatie este solutia cea mai perfecta,ideala in interesul cel mai bun al copilului; sa avem incredere in bunica biologica si dna.avocata care nu era chiar de specialitate.Judecatorul pina la urma si timpul stabilit de vizita a parintilor a dat la aprecierea noastra, coaplicanta bunicii fiind avocata va fi greu-chiar imposibila de dat laoparte.

Multumim lui Dumnezeu si tuturor celor care au simtit impreuna cu noi in momentele prin care am trecut.

Cu stima si respect:
Bunica Magda”

Ben Oni Ardelean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.